Στη σημαντικότερη διοργάνωση-θεσμό με τους καλύτερους beatboxers από όλο τον κόσμο, το Βeatbox Battle World Championship 2015, συμμετέχουν οι Word of Mouth ως εκπρόσωποι της Ελλάδας.

Η Ελλάδα δίνει δυναμικό παρών στο Βeatbox Battle World Championship στις 29-31 Μαΐου 2015 στo Βερολίνο της Γερμανίας, με το διακεκριμένο beatbox δίδυμο των Word of Mouth να εκπροσωπεί επισήμως την χώρα μας.

Το Beatbox είναι η τέχνη αναπαραγωγής ρυθμών και ήχων με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος, μουσικό είδος με εκατομμύρια fans σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ το Beatbox Battle είναι η σημαντικότερη διεθνής διοργάνωση η οποία λαμβάνει χώρα κάθε τρία χρόνια στο Βερολίνο της Γερμανίας με την συμμετοχή των καλύτερων beatboxers απ΄όλο τον κόσμο.

Το 2009, οι Word of Mouth ήταν οι πρώτοι Έλληνες beatboxers που συμμετείχαν στην ιστορία του θεσμού στον τελικό ομάδων εθνών. Φέτος, θα διαγωνιστούν στην κατηγορία ομάδων των δύο ατόμων με αντιπάλους τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του human beatbox.

Οι Word of Mouth αποτελούν το κορυφαίο beatbox δίδυμο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Το 2014 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά τους, με την εμφάνιση τους στο συνέδριο της Google στην Αθήνα να κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ”I Am Beatbox”, στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη, ανάμεσα στους οποίους οι Δημήτρης Καρράς, Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Δωδέκατος Πίθηκος, Σοφία Σαρρή, Σανάδες, κ.α.

Το 2012, οι Word of Mouth ταξίδεψαν στην Νέα Υόρκη, την Μέκκα του beatbox, παρουσιάζοντας με επιτυχία την δουλειά τους στο Αmerican Human Beatbox Festival και στο αναγνωρισμένο beatbox/rap street event Hip Hop Subway Series, ενώ στο τέλος της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκαν, ως headliners, στο Nescafe Bulgarian Beatbox Battle, της μεγαλύτερης open-air διοργάνωσης στον κόσμο, που γίνεται στην Σόφια της Βουλγαρίας παρουσιάζοντας το νέο showcase τους μπροστά σε 10.000 κόσμο.

Με μεγάλη προϋπηρεσία στα συναυλιακά δρώμενα στη χώρα μας, έχουν στο ενεργητικό τους μία σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ (2009), των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (2011 & 2012),  του TEDx Athens 2011 και TEDx Nicosia 2014. Στην Ελλάδα, έχουν προλογίσει  συναυλίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας (Phi-Life Cypher, Lords of the Underground, Beat Assaillant) με κορυφαία στιγμή την εμφάνισή τους μαζί με τον διάσημο hip hop καλλιτέχνη, Snoop Dogg.