Μαζί τους, σε ρόλο opening, ο Γάλλος World Brain των Fenster από το Βερολίνο στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα!!

WHERESWILDER

Οι Whereswilder είναι από την Αθήνα και η μουσική που γράφουν είναι επηρεασμένη από όλες τις σελίδες της ιστορίας του rock. Σχηματίστηκαν το 2013 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές δουλειές: Yearling (2014, Six Dogs Records) και Hotshot (2017, Inner Ear Records). Δύο άλμπουμ με ροκ μουσική.Το 2020 βρίσκει τους Whereswilder έτοιμους για το επόμενο βήμα. Το τρίτο τους άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί . Το πρώτο single ονομάζεται “Hold Up” και έχει ήδη κυκλοφορήσει ψηφιακά.

WORLD BRAIN

World Brain λέγεται το σόλο πρότζεκτ του Lucas UFO, κιθαρίστα των Fenster και ενεργού μέλους της σύγχρονης πολυσυλλεκτικής diy lo-fi indie pop σκηνής του Neukoln του Βερολίνου, όπως αυτή διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια μέσω καλλιτεχνών σαν τους Sean Nicholas Savage, Molly Nilsson, Better Person, Jaakko Eino Kalevi και Magic Island,αλλά και δισκογραφικά labels σαν τη Millions and Mansions.

Ο ίδιος περιγράφει το καλλιτεχνικό στίγμα του πρώτου του δίσκου που κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο Peer to Peer ως “pop utopianism”, μια ολοκληρωμένη πρόταση αταξινόμητου μεταμοντέρνου soft rock με επιρροές από new age, prog, library music και συνεχείς αναφορές στο διαδίκτυο, την εποχή των υπολογιστών και το έπος της νέας παράλληλης ψηφιακής πραγματικότητας.