Η Heavy Metal «L.O.V.E. Machine» των W.A.S.P. προσγειώνεται στην Βαβυλωνια του Μύλου, στην πιο καυτή rock ‘n’ roll βραδιά του καλοκαιριού …

την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011. H συναυλία θα αποτελέσει μια από τις περιορισμένες εμφανίσεις του συγκροτήματος στην Ευρώπη.

O Blackie Lawless, ιδρυτικό μέλος των W.A.S.P. πρωτοστάτησε στην εξάπλωση του 80’s heavy metal ήχου και αποτέλεσαν μαζί με τα μεγαθήρια Motley Crue και Quiet Riot τους δυναμίτες της hard rock σκηνής του Λος Άντζελες, που έμελλε να μείνουν στην ιστορία. Παρέα με τη μαγική τριάδα των «ατίθασων παιδιών» Doug Blair, Mike Duda και Mike Dupke έρχονται να μας προσφέρουν ένα ακόμα αξιομνημόνευτο live show, που δε χορταίνουμε!

Αυτή τη φορά όμως θα είναι πιο καυτό, μιας και έρχονται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού σε απόσταση αναπνοής από τον ιδιοφυή δημιουργό του «Crimson Idol».

Οι W.A.S.P. κατάφεραν από το σχηματισμό τους το 1982, να σοκάρουν την Αμερικανική κοινωνία με την εκκεντρική τους εμφάνιση και τους προκλητικούς τους στίχους. Ευρηματικός και πρωτοπόρος, ο Blackie Lawless με την ανελέητη ενέργεια του πάνω στη σκηνή, δεν άφηνει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο που μία τέτοια προσωπικότητα της rock, κατηγορήθηκε και πολεμήθηκε τόσο πολύ από συντηριτικούς, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Blackie Lawless, έρχετε να επιβάλλει το ρυθμό των W.A.S.P., με προσεγμένες αλάνθαστες εκτελέσεις των αγαπημένων μας κομματιών, επικεντρώνοντας την ερμηνεία του στη μουσική ουσία. Πλέον κάθε live των W.A.S.P., αποτελεί αφορμή για την εξιστόρηση των καλά κρυμμένων νοημάτων των τραγουδιών τους.

Ιδιαίτερα τα τελευταία άλμπουμ των W.A.S.P. ξεκλειδώνουν το καθένα και από μία διαφορετική εννοιολογική ενότητα. Πιο συγκεκριμένα η τελευταία τους επική δημιουργία \”Babylon\” κάνει ιδιαίτερες βιβλικές αναφορές με επίκεντρο τους «Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης» και ένα ξεχωριστό παραλληρισμό με σημερινούς κοινωνικούς προβλήματισμούς και τη στάση των ηγετών του κόσμου. Οι ανησυχίες για την εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής και η περιθωριοποίηση του απροσάρμοστου ειδώλου είναι μόνο κάποιες από τις αποκαλυπτικές θεματολογίες με τις οποίες καταπιάνεται ο Blackie Lawless στα έργα του.

Μία «live in the raw» εμφάνιση όπως μόνο ο Blackie Lawless και οι W.A.S.P. μπορούν αυθεντικά να προσφέρουν.

Line Up:
Blackie Lawless (Lead Vocals / Rhythm Guitar)
Doug Blair (Lead Guitar / Backing Vocals)
Mike Duda (Bass / Backing Vocals)
Mike Dupke (Drums)

Πριν και μετά την εμφάνιση των W.A.S.P. στη δεύτερη σκηνή (club του Μύλου) θα εμφανιστούν με την παρακατω σειρα οι εξής μπάντες:

20:00 – SLEAZY STINGS (Λάρισα) http://www.sputnikmusic.com/bands/Sleazy-Stings/3045/
20:45 – WEREWOLVES (Σέρρες)
23:30 – JAILCAT (Θεσσαλονίκη) http://www.jailcat.net/
00:30 – OUT OF THE LAIR (Θεσσαλονίκη) http://www.outofthelair.com/