Η Village Films παρουσιάζει στη χώρα μας την κωμωδία του Τζέι Ρόουτς με τίτλο «Οι υποψήφιοι» και τον αγγλικό τίτλο «The campaign»…

… που θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012.

Όταν ο επί μακρό γερουσιαστής Καμ Μπρέιντι (Γουίλ Φέρελ) διαπράττει ένα σημαντικό ατόπημα σε δημόσια εμφάνισή του λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές, δύο πάμπλουτοι επιχειρηματίες αποφασίζουν να κατεβάσουν στην πολιτική αρένα έναν αντίπαλο υποψήφιο και να κερδίσουν την υποστήριξη της Βόρειας Καρολίνας. Ο άνθρωπός τους; Ο αθώος Μάρτι Χάγκινς (Ζακ Γαλυφιανάκης), που δουλεύει ως διευθυντής του τοπικού Κέντρου Τουρισμού.

Αρχικά, ο Μάρτι μοιάζει ως η ατυχέστερη δυνατή επιλογή, αλλά με τη βοήθεια και την υποστήριξη των δύο χορηγών του, ενός σκληροπυρηνικού επικεφαλής επιτελείου και τις πολιτικές διασυνδέσεις της οικογένειάς του, πολύ σύντομα θα γίνει ένας άξιος διεκδικητής που θα βάλει σε έγνοιες τον χαρισματικό Καμ. Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει, οι δύο υποψήφιοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια ατέρμονη μάχη, με τις ύβρεις να κλιμακώνονται γρήγορα σε βιαιοπραγίες και τραυματισμούς, λασπολογία και πισώπλατα μαχαιρώματα. Η ξεκαρδιστική κωμωδία του σκηνοθέτη Τζέι Ρόουτς (Meet the Parents), πραγματεύεται τη σημερινή έκρυθμη πολιτική κατάσταση δίνοντάς της και μια μελλοντική προοπτική. Γιατί ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι η προεκλογική ηθική έχει πιάσει πάτο, πάντα υπάρχει περιθώριο για να πέσει ακόμα χαμηλότερα.

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Γαλυφιανάκης, Γουίλ Φέρελ, Ντίλαν Μακντέρμοντ, Τζέισον Σουντέικις, Τζον Λίθγκοου, Νταν Ακρόιντ