Τι κοινό έχουν ένας μουσικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ένας sound designer/composer και ένα μέλος του ηλεκτρονικού συγκροτήματος Regressverbot; Ο Tsev, ο TheMute και ο Athens Computer Underground έρχονται την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, για μία μοναδική εμφάνιση/φωτιά στη σκηνή του Ρομάντσο.

Tsev

Μουσικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

ΤheMute

Composer, performer και sound designer με κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως: Nutty Wombat records, Craton records, 33 Recordings, 01 records και Sonic Playground.

Επίσης, είναι sound designer/composer για Loresoft Games, Touch Loops και beta tester/preset designer για εταιρίες όπως Dreadbox, Inertia Sound Systems, Iraisynn Attinom, Sonicsmith, NoBrain FX.

Θα παρουσιάσει υλικό από την ερχόμενη του κυκλοφορία, η οποία βασίζεται σε synthesizers και πιάνο.

Athens Computer Underground

Mε το όνομα Athens Computer Underground εμφανίζεται ο Παντελής Θεοδωρίδης, μέλος του ηλεκτρονικού συγκροτήματος Regressverbot. Συνδυάζοντας εξοπλισμό της πρώιμης “χειροποίητης” ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής και digital synthesizers που χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς στην παραγωγή soundtracks της δεκαετίας του ‘90, παρουσιάζει συνθέσεις που αντλούν έμπνευση από τα μουσικά ρεύματα του acid house, detroit techno,early drum and bass και τη λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ‘80.