Την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, γιορτάζουμε την έναρξη της φετινής σεζόν μας, στο Gimme Shelter Open Air Fest!

Με τους Firewind, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ευρώπης, και νέα τραγούδια από το επερχόμενο album, που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο ever headline show τους!

Με special guests τις καταιγιστικές Nervosa στην πρώτη αθηναϊκή τους εμφάνιση, αφού θα έχουν “οργώσει” τα stages όλης της Ευρώπης!

Αυτά όμως είναι ήδη γνωστά.

Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι στις 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την τιμή να παραστεί στην πρώτη παγκόσμια εμφάνιση των Timo Tolkki’s Strato!

Του νέου σχήματος του θρυλικού Timo Tolkki, που μαζί με άλλα δύο ιδρυτικά μέλη των Stratovarius (Antti Ikonen – πλήκτρα, Tuomo Lassila – τύμπανα), επέλεξαν την Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και να αναβιώσουν ιστορικές στιγμές, παίζοντας όλους τους ύμνους από τα 4 πρώτα άλμπουμ της εμβληματικής μπάντας από τη Φινλανδία!

Οpening act οι καταξιωμένοι πλέον Lazy Man’s Load.

Η μπάντα από την Αθήνα με τη μοναδική σκηνική παρουσία, επιστρέφει στo GSFF και μας προετοιμάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, για όσα απίστευτα θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Firewind & Nervosa ζωντανά στην Τεχνόπολη