Για πρώτη φορά, δυο ιστορικά venues συμπράττουν με αφορμή τα γενέθλιά τους, σε ένα κολασμένο τετραήμερο που θα μείνει στην ιστορία!

Μαζί μας θα γιορτάσουν ιστορικά και αγαπημένα συγκροτήματα που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δώσει ψυχή και πάθος και έχουν γίνει μέρος της ιστορίας μας. Κάποια από αυτά τα ονόματα είναι οι:

The Last Drive / Nightstalker/ Therapy? / Νικόλας (Razastaar) / The Raindogs! / Paradise/ ΓΚΟΥΛΑΓΚ / Σκηνοθέτης (FFc) / Closer / Διάφανα Κρίνα / Blaine L. Reininger/ Fer De Lance / Ευθύμης (TXC) / The Dive / Φοίβος Δεληβοριάς / Tiny Jackal / Distortion Tamers / Τα Παιδιά Της Παλαιότητας / The Sexy Christians / Day Oof/ Space Slavery / Aυλός 542 (Ψυχόδραμα 07) / Cellar Dogs /Mc Yinka + Παράξενος (Παράγοντες) / Rationalistas /Hatemost (ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ) και πολλοί ακόμα!

Οι Therapy? θα δώσουν ένα live σε εορταστικό κλίμα στη σκηνή του Gagarin 205, με special guests τους Day Oof και Cellar Dogs.

THERAPY?

Οι βορειοϊρλανδοί Therapy? ξεκίνησαν παίζοντας πανκ και σφράγισαν τον ήχο των 90s με το εμβληματικό Troublegum αλλά, την ίδια στιγμή, αποτελούν και μια ιδιαίτερα συνεπή μπάντα που δεν σταμάτησε ποτέ να κυκλοφορεί δίσκους και να περιοδεύει. Υπήρξαν η απάντηση της “από εκεί” πλευράς του Ατλαντικού στο αμερικανικό grunge που μεσουρανούσε, και από την πορεία τους δεν έλειψαν οι αποχωρήσεις μελών, η μεγάλη επιτυχία, οι αναμετρήσεις με το “corporate rock” των εταιρειών και οι οι πειραματισμοί στον ήχο, που μπορούσε να είναι μελωδικό ροκ ή ακατέργαστο πανκ.

Ο Andy Cairns πιστεύει ότι το μυστικό για τη μακροημέρευση της μπάντας είναι το ότι, μέσα στα χρόνια και πέραν της μαζικής επιτυχίας είχαν έναν πυρήνα κοινού που τους αγαπά ακόμα πολύ και το ότι, όπως είπε κάποτε και ο Lemmy για το Ace of Spades, “έχουν τουλάχιστον ένα τραγούδι που, από τις πρώτες κιόλας νότες, ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι δικό τους”.

Στις 24 Νοεμβρίου οι Therapy? θα παίξουν ένα full ηλεκτρικό set με τα θρυλικά παλιά αλλά και νέα τραγούδια, γιορτάζτοντας μαζί μας τα 30 χρόνια του ΑΝ και τα 15 του Gagarin!

DAY OOF

Οι Day Oof είναι μια μπάντα που αποτελείται από 4, “ιδιαίτερα” παιδιά. Μέσα σε 10 χρόνια έχουν καταφέρει να γράψουν 2 CDs (Something To Clean Up Your Butt With, 2008 and The Vlack Album, 2016) , να παίξουν σε Ελλάδα και εξωτερικό και να κάνουν 3 καλά αστεία. Εάν σου αρέσει η ταχύτητα, η πανκ και τα party, θα τους λατρέψεις.

CELLAR DOGS

Οι Cellar Dogs είναι τέσσερις Αθηναίοι rockers που δέχθηκαν την πρώτη τους παρατήρηση για ησυχία το 2012. Από τότε γνωρίσανε 3 διαφορετικούς γείτονες, πάθανε μερικές διασείσεις και ένιωσαν μία τεράστια ανάγκη να κάνουν περισσότερη φασαρία μέρα με τη μέρα.

Στις τσάντες τους, πέρα από κομμένα καλώδια, σπασμένες μπαγκέτες και αποδείξεις από διόδια, θα βρει κάποιος και το ντεμπούτο δίσκο τους, το “Jackhammer”. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2015 κάνοντας την πρώτη προσπάθεια των σκύλων να εξαπλώσουν το Σελλαρισμό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καταφέρνοντας να αποσπάσουν θετικές κριτικές από ιντερνετικά έντυπα.