Μαζί με τους The Weather Underground, ο God In A Cone σε μια βραδιά δυναμικού rock n roll.

Ένα ταξίδι από την πόλη με προορισμό τον τόπο καταγωγής και αντίστροφα. Αναχώρηση και προορισμός εναλλάσσονται μέσα στο χρόνο. Το ταξίδι σταθερό. Ωστόσο ο ταξιδιώτης αλλάζει. Ωριμάζει, θυμάται, γκρινιάζει, χαίρεται, λυπάται, θυμώνει. Αυτοκινητόδρομοι, βουνά, χωράφια, γραμμές τρένου, θάλασσα. Τα τοπία διαδέχονται το ένα το άλλο. Σαν τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο. Διαφορετική ιστορία το καθένα. Άλλη κατάσταση, άλλος ρυθμός, άλλο θέμα, άλλη ακρόαση κάθε φορά.

Ένα γνώριμο ταξίδι σαν και αυτό περιγράφει / συνοδεύει το “the Recurring Trip of the Weather Underground”. Μια παλέτα από ήχους που περιλαμβάνει grunge riffs αλλά και γλυκά arpeggios. Οι δυο κιθάρες φαίνεται να βρίσκονται σε μια διαρκή συζήτηση. Τα τύμπανα, θυμωμένα, ωμά αλλά και ήπια όταν πρέπει στηρίζουν το οικοδόμημα. Οι συμπαγείς μπασογραμμές δείχνουν να έχουν συνεχώς διαφορετικές διαθέσεις: funky, punk, alternative. Οι στίχοι βιωματικοί: επιστροφή, πρόσωπα, προτεραιότητες, περιπλάνηση, οικογένεια, καλοπέραση, θυμός, αστάθεια, πόλεις, αφίξεις και οι δείκτες του ρολογιού που χτυπούν ρυθμικά.

O God in a Cone, το προσωπικό project του Νίκου Μαρίνου (iola 11, madleaf, slitherum) χωρίς μουσικά όρια και περιορισμούς, με ηλεκτρονικη βαση (industrial rock, coldwave) και πολλες επιρροες απο διαφορετικα ειδη, έχει καταφέρει να φτάσει τον αριθμό 8 σε ολοκληρωμένες δουλειές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πάντα με την συμβολή του παραγωγου Δημήτρη Δελή στις κιθάρες. Πειραματίζεται πάνω σε πολυποίκιλες rock και ηλεκτρονικές φόρμες, συνοδεύοντας τις ζωντανές του εμφανίσεις με ένα άκρως ενδιαφέρον projection.