Οι συστάσεις είναι περιττές για τους The Allergies,το συγκλονιστικό αυτό ντουέτο από το Μπρίστολ, του οποίου κάθε εμφάνιση του στο Gazarte είναι συνώνυμη των εκρηκτικών και καταιγιστικών live, που με ήχους funk, soul, disco, hip-hop και breakbeat καταφέρνουν να μας αποπλανήσουν στον δικό τους μουσικό κόσμο.

Η αγάπη τους για την κλασική hip-hop και τα beats είναι αυτό που συνέδεσε αρχικά τον DJ Moneyshot και τον Rackabeat. Πρόκειται για τους ανθρώπους που άλλαξαν μια για πάντα το dancefloor του σήμερα, κυκλοφορώντας δίσκους – διαμάντια όπως το ντεμπούτο τους As We Do Our Thing και το EP τους Heartbreaker.

Ο καταλληλότερος για να να ανοίξει αυτή τη βραδιά δεν είναι άλλος από τον DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Τα ιδιαίτερα sample των The Allergies συναντούν την ουσία της funk και τις ρίζες της soul μουσικής στο Roof Stage του Gazarte, δημιουργώντας μια βραδιά απόλυτου groove και χορού που δεν θα θέλεις να τελειώσει ποτέ!