Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, το Eightball Club θα υποδεχτεί τους Terrible Feelings live. Opening Acts: The Vagina Lips – Morphine Social Club.

Ήταν το 2012 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των Terrible Feelings, Shadows, και με τα πρώτα ακούσματα πήρε άμεσα θέση στις λίστες των μουσικών συντακτών ανά τον κόσμο. Είχαν προηγηθεί μια σειρά από εφτάιντσα το 2011 που μας είχαν προετοιμάσει κατάλληλα και το Shadows δεν απογοήτευσε κανέναν. Όταν οι τελικές λίστες με τους δίσκους της χρονιάς εμφανίστηκαν στα τέλη του ίδιου έτους οι Σουηδοί από το πολυπολιτισμικό Μάλμε παρέμεναν εκεί.

Το 2013 μας δώσαν άλλο ένα εφτάιντσο και επανήλθαν την φετινή άνοιξη με τον δεύτερο φουλ δίσκο τους, Tremors. Οι προσδοκίες και πάλι υψηλές, το Shadows τις είχε ανεβάσει υπερβολικά, και για μια ακόμη φορά η παρέα της Manuela, του Andreas και των δύο Anton βγήκε και πάλι ασπροπρόσωπη.

Rock n’ roll, garage, μελωδικό punk rock, γενικά μουσική που δύσκολα κατατάσεις κάτω από μια μόνο ταμπέλα και που συνεπώς έχει κερδίσει ολοκληρωτικά φίλους πολλών διαφορετικών μουσικών είδων. Μουσική που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντάνα στην Ελλάδα σε μία και μόνη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 22 Οκτωβριου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Morphine Social Club, ένα νέο σχήμα από τη Θεσσαλονίκη στα πρώτα του βήματα, με το μονολιθικό rock n’ roll τους. Πριν τους Terrible Feelings στη σκηνή του Eightball θα δούμε τους The Vagina Lips. To νέο project του πολυπράγμων Δημήτρη Πολιούδη γνωστό από τους Kid Galax και Valley of Love and the Archangel Cobra σε alternative rock n’ roll ήχους.

Διοργάνωση: Art In Haste Events