Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ στο Netflix για το θρυλικό συγκρότημα των Wham, ο Άντριου Ρίντζελϋ (Andrew Ridgeley) μίλησε στο PEOPLE για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον Τζορτζ Μάικλ (George Michael) λίγο πριν πεθάνει στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Συναντιόντουσαν συχνά για μία παρτίδα σκραμπλ αποκαλύπτει ο Ρίντζελϋ σημειώνοντας ότι ο Τζορτζ Μάικλ «ήταν μεγάλος λάτρης [του επιτραπέζιου παιχνιδιού] και «παίζαμε τακτικά».

«Με είχε νικήσει την προηγούμενη εβδομάδα και εγώ ζητούσα την εκδίκησή μου», ανέφερε το έτερο μέλος του θρυλικού συγκροτήματος. «Μας πήγε ακριβώς πίσω…στην ουσία της σχολικής μας φιλίας. Ήταν ένα παιχνίδι που τον ενθουσίαζε όπως και σε εμένα. Αυτό συνέβη λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του», είπε.

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε σε ηλικία 53 ετών στο σπίτι του στο χωριό Goring-on-Thames του Οξφορντσάιρ. Στις 3 Νοεμβρίου θα ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame κατά τη διάρκεια τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “WHAM! | Official Trailer | Netflix”, Netflix, via YouTube