Γνήσιο τέκνο της ξεχωριστής μουσικής παράδοσης του Manchester, οι Τamsyn, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση στην γενέτειρα του τραγουδιστή και frontman τους. Μαζί τους ως special guest οι Atomic Love, για μια βραδιά με αυθεντική βρετανική απόχρωση.

Tamsyn

Δημιουργήθηκαν το 2016, και το τωρινό τους line-up αποτελείται από τον Αθηναίο Αlexander Anton και τους Βρετανούς Michael Penfold, Phil Hammill και Luke Finch, ενώ συχνά τους συνοδεύει επι σκηνής και το ανεπίσημο πέμπτο μέλος τους, ο συνεργάτης και παραγωγός τους, _Adrian Sharple_s.

Η ποιητικότητα που αποπνέουν ελκύει άμεσα και αβίαστα τον ρομαντισμό που φωλιάζει μέσα στον καθέναν μας. Με όπλο τους riffs που αποτυπώνονται απευθείας στη μνήμη του ακροατή, έξυπνους στίχους και μελωδίες που γρήγορα πιάνεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδάει, έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όσων είχαν την ευκαιρία να τους συνοδεύσουν στο έως τώρα συναυλιακό και δισκογραφικό ταξίδι τους.

Το 2016 έφτασαν στο τελικό στάδιο του Soundwaves Music Competition. Έκτοτε δύο singles τους φιλοξενήθηκαν στο BBC (“Want You To Care” & “Dirt”), ενώ το τραγούδι τους “Τhe Only One” έφτασε σε κορυφαία θέση, στην λίστα των καλύτερων νέων βρετανικών κομματιών του Banks Radio Australia.

To 2017 αφοσιώθηκαν στην headline βρετανική περιοδεία τους, παίζοντας μεταξύ άλλων στο O2 Ritz του Manchester, ενώ πιο πρόσφατα εμφανίστηκαν στο ιστορικό Deaf Institute, καθώς και στο Dot To Dot Festival του 2018, όπου headliners ήταν οι Horrors και οι Pale Waves.

Tον Σεπτέμβριο του 2018 πραγματοποίησαν την πιο σημαντική έως σήμερα, από άποψη κύρους, εμφάνισή τους στο Ο2 Αpollo. H πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους “Ιf I Didn’t Love Trouble Then I Wouldn’t Love You” είναι πλέον διαθέσιμη στο Spotify και το Apple Music.

Οι εγγενείς μελωδίες της Εύας, οι indie και ψυχεδελικές κιθάρες του Πάνου και οι εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Παύλου στα πλήκτρα συνθέτουν το κράμα των Atomic Love. Σε ενεργό δράση από το 2017, τωρα δουλεύουν τον πρώτο τους δίσκο.