Το Faust Bar – Theatre – Arts παρουσιάζει τους Sunny Side Of The Razor, το συγκρότημα της Σάννυ Χατζηαργύρη την Πέμπτη …

13 Δεκεμβρίου 2012.

Οι Sunny Side Of The Razor, δημιουργήθηκαν το 2008 από την γνωστή ηθοποιό, Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία είναι και front woman του συγκροτήματος. Η Σάννυ, μετά τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο πήγε για μεταπτυχιακά στην Αμερική, όπου έγινε και η γνωριμία της με τον Δημήτρη Κουτσιουρή, με τον οποίο ξεκίνησε, σιγά – σιγά, η μεταξύ τους συνεργασία στην σύνθεση τραγουδιών. Κάνοντας πράξη άλλο ένα όνειρό της, η Σάννυ, μετά από πέντε “επίπονα” χρόνια προσπαθειών, δημιούργησε μαζί με τον Δημήτρη, το δικό τους συγκρότημα και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο: “Sunny Side of the Razor”, αποτελούμενο από τραγούδια με αγγλικό στίχο.
Ο ήχος τους; Οι κριτικές συνοψίζονται στα ακόλουθα: “Σκληρός, κιθάρες σε πρώτο πλάνο, όχι γλυκανάλατο indie και μια Σάννυ με άγριες διαθέσεις. Εμφανείς οι επιρροές του new wave, εμφανής και η σκοτείνια γκρουπ όπως οι Nine Inch Nails […] Ο ήχος τους αποτελείται από έναν ορυμαγδό από κιθαριστικά riff, κροταλίζουσες μπασογραμμές και καταιγιστικά τύμπανα, που παντρεύει το alternative-indie με το gothic”.

Γι’ αυτό το άλμπουμ, η Σάννυ βραβεύθηκε το 2010 ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία “Πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός”. Φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το νέο τους e.p. με τίτλο “My Silver Eagle” από την InArt (http://www.shop-inart.gr/ ). Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του πολλά live, συμπεριλαμβανομένου και του Rockwave Festival στην Αθήνα το 2009, δίπλα σε ονόματα όπως Placebo και Moby.

Μετά την επιλογή τους από το ίδιο το management των Red Hot Chili Peppers ως το ελληνικό support group που “άνοιξε” την συναυλία τους, στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ (παίζοντας μπροστά σε 40.000 άτομα, που αποτέλεσε και την μεγαλύτερη στιγμή του συγκροτήματος μέχρι σήμερα) ακολούθησε η εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη (Ράδιο Αρβύλα και Eightball club) και τώρα ήρθε η ώρα της Αθήνας !!!

Στις 13 Δεκεμβρίου, λοιπόν, στο FAUST bar-theatre-arts, οι Sunny Side Of The Razor έρχονται να μας υπενθυμίσουν για μία ακόμη φορά τον αγαπημένο τους, από τους Cure, στίχο “Remember you can fill up the sky, you don’t have to give in” !!!