Οι Storm String Quartet έρχονται στο Θέατρο Αυλαία για δύο μοναδικές συναυλίες που θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικούς μουσικούς κόσμους την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαίου 2014, στις 21.00.

Οι Storm String Quartet είναι ένα “διαφορετικό” κλασικό κουαρτέτο, µε διακεκριµένους µουσικούς, κορυφαίους της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Συµφωνικής Ορχήστρας του Δήµου Θεσσαλονίκης , που αλλάζει τους κανόνες και παρουσιάζει αγαπηµένες συνθέσεις της παγκόσµιας µουσικής σκηνής. Ένα µουσικό σύνολο που ανταποκρίνεται πλήρως στο όνοµά του και δηµιουργεί στον ακροατή την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποια από τις συναυλίες του αγαπηµένου του συγκροτήµατος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά soundtracks από αγαπημένες ταινίες και κομμάτια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες των QUEEN, AC/DC, SCORPIONS, METALLICA, GUNS N’ ROSES, MICHAEL JACKSON, κ.α.,  σε διασκευές του εμπνευστή και δημιουργού του Έκτορα Λάππα.

Οι δύο συναυλίες “party” των STORM String Quartet, είναι μια πραγματική καταιγίδα μουσικής, με την μπάντα και το κοινό να γίνονται ένα, εκτοξεύοντας την ενέργεια στα ύψη.

STORM
Έκτορα Λάππα  – βιολί
Μαρία Ζαχαριάδου – βιολί
Νεοκλή Νικολαίδη – βιόλα
Μαρία Χρίστοβα – βιολοντσέλο

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Βίτης  – κρουστά
Κωστής Βρεττός – ηλεκτρική κιθάρα