Έπειτα από ένα μεγάλο μοναχικό κενό χωρίς μουσική και χωρίς επισκέπτες, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου θα ηχήσουν και πάλι αγαπημένες μελωδίες, ταξιδιάρικες φωνές και τσουγκρίσματα ποτηριών. Το πρώτο μας Live θα φέρει και πάλι την Δώρα Τσίγκα στο μικρόφωνο, τον Γιάννη Καφετζόπουλο στο πιάνο και τον Σωτήρη Πέπελα στην τρομπέτα.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, το αγαπημένο μας τρίο επιστρέφει στο café του Νομισματικού Μουσείου σε μια πολυαναμενόμενη μουσική βραδιά τη γνωστή μας ώρα, δηλαδή στις 9 μ.μ. ακριβώς.

Έχοντας ήδη συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας jazz-και όχι μόνο-σκηνής, το τρίο θα μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή των vocal jazz, των blues, και του swing, σε ακουστική διάθεση, με επιρροές από την Billie Holliday μέχρι τον Tom Waits και από την Nina Simone και τον Nat King Cole μέχρι την Etta James, αλλά και με διασκευές σύγχρονων καλλιτεχνών του χώρου.

Το σχήμα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2013, και μετρά ήδη πολλές εμφανίσεις εντός Αθηνών (Barcelona wine bar, café στον κήπο του Νομισματικού μουσείου, Belle Amie, Σπίρτο, Pure Bliss, κ.ά.) και εκτός Αθηνών, στη Λαμία στην Κρήτη και αλλού.

Παίζουν οι:
Δώρα Τσίγκα | φωνητικά
Γιάννης Καφετζόπουλος| πιάνο
Σωτήρης Πέπελας | τρομπέτα