Οι Puppini Sisters, ένα girl group με ξεχωριστό στυλ, μπρίο και όρεξη για τραγούδι θα εμφανιστεί στο Gazarte την Παρασκευή

25 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011.

Θυμάστε τα χρόνια της αθωότητας; Δύο τσαχπίνες από τη Μεγάλη Βρετανία, και μία ατσίδα από την Ιταλία αναβιώνουν τα κοριτσίστικα χαμόγελα, τα φουρό και τα καπέλα, τα μακριά φορέματα και τα ρούχα του καμπαρέ της δεκαετίας του 40’ και του 50’.

Οι Puppini Sisters, δίκαια ονομάστηκαν το «girl group» της μεταπολεμικής περιόδου και του αμερικάνικου ονείρου. Μόνο που άργησαν μισό αιώνα! Acapella φωνητικά, jazzy τόνος και ενορχηστρώσεις που θυμίζουν τον Benny Goodman εν καιρώ πολέμου, οι Puppini Sisters, σπάνε τα τετριμμένα και διασκευάζουν από το «Jeepers Creepers » μέχρι το « Heart of Glass » των Blondie και το «Panic» των Smiths.

Ένας μουσικός δε μπορεί να κάνει θαύματα ξανατραγουδώντας το «Tu Vuo Fa l’Americano», οι Puppini Sisters όμως μπορούν!! Με στυλ, μπρίο, όρεξη για τραγούδι και μουσικές του χθες και του σήμερα, , με το φώς των κεριών και την ατμόσφαιρα να θυμίζει καμπαρέ του Παρισιού στα μέσα της δεκαετίας του 40’ είναι η καλύτερη πρόταση.