Ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Βίκυ Καγιά και οι δύο μικρές πρωταγωνίστριες του Annie θα βρίσκονται το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στο Golden Hall για να μας μεταφέρουν λίγο από τον ενθουσιασμό και τη ζεστασιά της παράστασης Annie που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ.

«Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χτες μακριά..», θα τραγουδήσουν ζωντανά οι δύο μικρές πρωταγωνίστριες – που έχουν καταπλήξει με τις επιδόσεις τους στο χορό και το τραγούδι-  στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.

Μαζί τους ο κακός Ρούστερ, Γιάννης Σαββιδάκης, που θέλει να απαγάγει τη μικρή Άννυ και η καλή γραμματέας Μις Φάρελ, Βίκυ Καγιά, που θέλει να τη σώσει από τα νύχια του. Την παρέα συμπληρώνουν τα έξι «ορφανά» κοριτσάκια της παράστασης που θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό χορευτικό.

Όσοι δεν έχουν καταφέρει να δουν ως τώρα την παράσταση θα μπορέσουν να πάρουν μια μικρή γεύση από την παραμυθένια ατμόσφαιρα του πασίγνωστου μιούζικαλ που έχουν αγαπήσει με πάθος εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Παύλος Χαϊκάλης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Σαββιδάκης, Βίκυ Καγιά και Άννα Αθανασιάδη, ενώ την Αννυ υποδύονται οι Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη (σε διπλή διανομή).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Θέμιδα Μαρσέλλου, ενώ στη σκηνή μπορεί να απολαύσει κανείς μια μεγάλη ομάδα ηθοποιών και χορευτών και να ακούσει τις υπέροχες μελωδίες της παράστασης από ζωντανή ορχήστρα.