Το δημοφιλές συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας, όχι για μία αλλά, για δύο ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο της παγκόσμια περιοδείας του.

Το δημοφιλές συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας, όχι για μία αλλά, για δύο ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο της παγκόσμια περιοδείας του.


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου οι Placebo εμφανίζονται, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη στη Μονή Λαζαριστών. Την επομένη, Πέμπτη 14 Ιουνίου, θα ανηφορήσουν στο θέατρο του Λυκαβηττού για να εμφανιστούν στο αθηναϊκό κοινό.


Η εμφάνιση του αγαπημένου γκρουπ στην Ελλάδα είναι σίγουρα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, καθώς πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα εναλλακτικά σχήματα της ροκ των τελευταίων ετών, που επηρέασε σημαντικά τα μουσικά πράγματα και απέκτησε χιλιάδες φίλους και στη χώρα μας.


Με ένα ιδιαίτερο, ηλεκτρικό, μουσικό ύφος και αιχμηρό στίχο, θίγουν θέματα ταμπού για την κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική, όπως η απενοχοποίηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και ο επαναπροσδιορισμός των διαπροσωπικών σχέσεων.


Μιλούν επίσης για την καταναλωτική μανία, τη μονομανία και το ναρκισσισμό του σύγχρονου ανθρώπου, παραβλέποντας το γεγονός ότι αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει στο περιθώριο.


Οι Placebo, όπως θα τους δούμε στη χώρα μας, αποτελούνται από τον ιδιοφυή και έντονα θεατρικό, Brian Molko, τον Stefan Olsdal, τον άνθρωπο που αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία του γκρουπ και τον βράχο του συγκροτήματος Steve Hewitt.


INFO
Συναυλία Placebo
Τετάρτη 13 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 14 Ιουνίου, Αθήνα
Προπώληση: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Τηλ: 210 3608366


Ticket House Θεσσαλονίκη
Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630


PMW
Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2
Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73


On line αγορές όλο το 24ωρο
www.ticketpro.gr