Οι Pink Martini πιστοί στο ραντεβού τους με το Αθηναϊκό κοινό και το Θέατρο Λυκαβηττού  έρχονται  για μια και μοναδική συναυλία , το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

To δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με τη τζαζ, την ρούμπα με το ροκ, την bossa nova με την χορευτική pop θα μας επισκεφθεί για να μας «ευθυμίσει» με τη φρεσκάδα της μουσικής του και τα καινούρια τους «χαρούμενα» τραγούδια από τον νέο τους studio άλμπουμ «Get Happy».

 Στο Θέατρο Λυκαβηττού θα θαυμάσουμε ζωντανά την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής τους υπόλοιπους ταλαντούχους μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη, και τον πιανίστα – ιδρυτή του συγκροτήματος, τον Thomas Lauderdale.

«Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy» θα μας μεταφέρουν παρότι τέλη Σεπτέμβρη σε μια  καλοκαιρινή περιπέτεια, κάπου στη γαλλική ριβιέρα ή σε ένα cabaret της Νέας Υόρκης, ή στα βάθη της μυστικιστικής Ανατολής..

Pink Martini –  GET HAPPY :

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2013, λίγες μέρες πριν την συναυλία τους στην Αθήνα, κυκλοφορεί το καινούριο album των Pink Martini. Το «Get Happy» είναι η πολυαναμενόμενη studio επιστροφή  τους μετά το επιτυχημένο «Splendor in the grass» του 2009.

Μετά από μία 18μηνη «Οδύσσεια» για την ηχογράφησή του, το άλμπουμ είναι έτοιμο και συμπεριλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια στα γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ισπανικά, περσικά, τουρκικά και ρουμανικά ερμηνευμένα από την εξαίσια φωνή της αγαπημένης μας China Forbes, της καινούριας co – lead singer, της εκθαμβωτικής Storm Large και  από μια πλειάδα από special guest vocalists : Rufus Wainwright, Philippe Katerine, Meow Meow, The von Trapps, Ari Shapiro. Get ready to … «Get Happy»!!!