Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, το Kooko Live Music Bar υποδέχεται ζωντανά τους πaratonia. Opening act: Bad Sector.

«Όταν μία ανθρώπινη ενασχόληση δεν αποτελεί «δουλειά», υπό την έννοια ότι δεν είναι αυτή που προσφέρει τα προς το ζην, συνήθως αντιμετωπίζεται με περισσότερο ενθουσιασμό και σεβασμό. Το γεγονός, λοιπόν, πως είμαστε «ερασιτέχνες» μουσικοί, το ερμηνεύουμε μόνο θετικά.

Έξι διαφορετικές προσωπικότητες, με ποικίλες κουλτούρες και μουσικές επιρροές, σχηματίζουμε μία ομάδα και αναμειγνύουμε μουσικά είδη βάζοντας την προσωπική μας υπογραφή, με κοινό στόχο να διασκεδάσουμε εμάς τους ίδιους και ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που μας τιμούν με την παρουσία τους στις ζωντανές εμφανίσεις μας.

Ελπίζοντας, λοιπόν, πως κάθε άλλο παρά «παρατονίζουμε», σας περιμένουμε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στο Kooko Live Music Bar, να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό και την αγάπη μας για τη μουσική και να χορέψουμε σε ρυθμούς που πηγάζουν από τη ροκ, ποπ και ντίσκο μουσική σκηνή.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως με αφορμή αυτό το live, πήραμε την πρωτοβουλία να ενισχύσουμε οικονομικά την εθελοντική – μη κερδοσκοπική οργάνωση «Δρόμοι ζωής». Βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το Kooko Live Music Bar για τη συνεργασία και φυσικά όλους εσάς που θα παρευρεθείτε σε αυτή τη βραδιά.»

Τα μέλη των πaratonia

Πάντης Λευτέρης (φωνητικά, κιθάρες, φυσαρμόνικα)

Ρενιέρη Άννα (φωνητικά)

Ριζόπουλος Αντώνης (κιθάρες)

Σαπλαούρας Γιώργος (μπάσο)

Τσιλογιάννης Γιώργος (τύμπανα)

Χαλάς Αντώνης (κιθάρες)