Ιδιαίτερες καλλιτεχνικές προτάσεις και γνωριμία με νέα πρόσωπα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τις 10 παραγωγές της πρώτης σεζόν που θα φιλοξενηθούν στη θεατρική σκηνή του ατμοσφαιρικού πολυχώρου Faust στη συμβολή των οδών Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

Ο Σταμάτης Πακάκης με την πρώτη του προσωπική δουλειά «ΜΑΝΑ», μας καλεί σε ένα μουσικό σκοτεινό κοινωνικό παραμύθι για ενήλικες σε σκηνοθεσία του ίδιου, ενώ ο θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός Στέφανος Κακαβούλης θα παρουσιάσει για 3 μόνο παραστάσεις τη θεατρική περφόρμανς «Ουρλιαχτό» αντλώντας έμπνευση από το επαναστατικό ποίημα του Alen Ginsberg με τον ομώνυμο τίτλο.

«Ηλέκτρα, Υποχείριο των Θεών» είναι ο τίτλος της ιδιαίτερης διασκευής της Ηλέκτρας του Ευριπίδη που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία και μουσική σύνθεση Νικόλα Λεβέντη.

Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τη νέα παραγωγή της ομάδας σωματικού κωμικού θεάτρου επίPlay που φέτος καταπιάνεται με τον κινηματογράφο και το γνωστό σε όλους σύμπαν της άγριας Δύσης.

Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός ολοκληρώνεται με τα: «The Owl and the Pussycat» του Bill Manhoff σε σκηνοθεσία Ηλία Κουντή, το οπτικοακουστικό παραμύθι «Follicle/Θύλαξ» σε κείμενο και σκηνοθεσία Σεβαστιάνας Αναγνωστοπούλου, το μουσικό improv comedy «Κακό Ραπ» με την ομώνυμη ομάδα να επιδίδεται σε επί τόπου αυτοσχεδιασμούς μουσικού θεάτρου, το «Μια μέρα.Σημερα.» από τον «Περιοδικό Θίασο» και το «Πιασμένοι σε Δεντρόσπιτο» της Σίλιας Κατραλή-Μινωτάκη. Τέλος, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το συναρπαστικό παραμύθι «Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Φραγκιόγλου.