Το δυναμικό δίδυμο που ανήκει στα πιο περιζήτητα και κορυφαία acts της dance electronica παγκοσμίως έρχεται να ταρακουνήσει την πόλη γεμίζοντας την παραλιακή μελωδία και δυνατές μπασογραμμές. Μαζί τους οι Adrianos Papadeas & Nico Rac.

Οι Artbat, τo δίδυμο των Ουκρανών Artur & Batish, αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της Ουκρανικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής κι απολαμβάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης. Τα τελευταία χρόνια οι δυο έμπειροι djs & παραγωγοί από το Κίεβο έχουν εδραιώσει την θέση τους στην σκηνή, από το ντεμπούτο τους έως και σήμερα. Το κλειδί της επιτυχίας τους είναι ο δυναμικός, εφευρετικός τους ήχος με την εντυπωσιακή ικανότητα να δημιουργεί τεράστια ενέργεια από τα club dancefloors μέχρι τις τεράστιες αρένες. Αυτός είναι ένας και από τους λόγους που ακούμε τις παραγωγές τους στα set καλλιτεχνών όπως Solomun, Tale of us, Deadmau5 και Richie Hawtin.

Κάθε party τους είναι γεμάτο κόσμο και οπαδούς λόγω της ικανότητας τους να παίζουν διαφορετικούς ήχους για κάθε στιγμή πάνω στο dance floor και της ιδιαιτερότητας τους να λικνίζονται χωρίς κόπο μεταξύ και house και massive Techno. Αν και είχαν ήδη μπει στο Beatport Techno Top 100 Chart, σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, έγιναν γνωστοί από το debut single “Mandrake” το οποίο παρέμεινε στο Beatport Top 100 για ένα ολόκληρο μήνα. Αυτή η επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα να τους ζητηθεί να συνεργαστούν με μερικά από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά Lebel όπως Diynamic, Parallel Records, Sincopat, 303Lovers κ.α. Με τη σειρά τους αυτές οι συνεργασίες οδήγησαν σε νέες επιτυχίες.

Το κομμάτι Uplift κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 από την Diynamic του Solomun και σκαρφάλωσε στην 5 η θέση του Tech House Top 100 και στην 9 η στο Top 100 All Genres Chart του Beatport. Μεγάλες επιτυχίες και τα "Trip” (EP) και το πρωτοποριακό Tabu που έφτασε την κορυφή των Beatport Charts για 11 εβδομάδες. Το 2018 κυκλοφόρησαν στην Diynamic το Planeta ένα EP με 3 best seller tracks. Για να γιορτάσουν την τεράστια επιτυχία του, το Planeta κυκλοφόρησε και σε ειδική έκδοση vinyl. Μέσα σε λίγα χρόνια οι Artbat βρέθηκαν στην κορυφή των charts σε Beatport Melodic House Techno Charts αλλά και στα καλύτερα events παγκοσμίως.