Από τους heavy metal/hard rock δυναμίτες του “Time Travelling Blues” μέχρι την stoner/space rock αποθέωση του “The Big Black”, οι

εκπληκτικοί Orange Goblin στα πάνω από 15 χρόνια παρουσίας τους μπορούν να υπερηφανεύονται για μια πορεία απόλυτης μουσικής συνέπειας αλλά και υποδειγματικού rock & roll attitude.

Στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου η απόλυτη stoner metal μπάντα από την Γηραιά Αλβιόνα θα αλωνίσει την Ελλάδα για τρεις εκρηκτικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Σχηματίστηκαν το 1995, όταν μια ποτισμένη στο αλκοόλ τετράδα αποφασίζει να δημιουργήσει μια heavy metal μπάντα. Φορτώνουν στο όχημά τους κιθάρες και δυνατούς ενισχυτές και από τότε αλωνίζουν τις doom/stoner ερήμους του metal στερεώματος, μεταδίδοντας το rock ευαγγέλιο τους σε όλη την Ευρώπη και Αμερική, βάζοντας παράλληλα την υπογραφή τους σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του stoner metal ήχου.

Πιστοί στο heavy metal πνεύμα των Black Sabbath, θα αποτελέσουν – πλάι στους Alabama Thunderpussy, τους Monster Magnet και τις άλλες πελώριες μπάντες του stoner ήχου των ‘90s – τους πρωτοστάτες της αναθεώρησης του heavy metal ήχου που σημάδεψε και εμπνέει μέχρι σήμερα γενιές metal μουσικών και οπαδών. Με έναν ήχο στιβαρό κι αναγνωρίσιμο, μπολιάζοντάς τον όμως στην πορεία είτε με punk («Coup De Grace») είτε με groovy στοιχεία («Time Travelling Blues»), οι Orange Goblin αποτελούν λαμπρό παράδειγμα heavy metalειλικρίνειας αλλά και αυθεντικής rock ενέργειας – μια ενέργεια που μεταδίδουν αβίαστα μετατρέποντας κάθε τους ζωντανή εμφάνιση σε ξεσαλωτικό rock&roll party.

Με ένα νέο δίσκο-οδοστρωτήρα στα μπαγκάζια τους, με το αλκοόλ να ρέει ακατάπαυστα στις φλέβες τους και με την όρεξη τους για party μεγαλύτερη από ποτέ, οι Βρετανοί stoner θρύλοι επιστρέφουν στην Ελλάδα για τρεις ισοπεδωτικές εμφανίσεις.

Opening acts: TBA