Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, οι Tenorman & Voodoo Drummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Μεγάλες επιτυχίες από την όπερα, το μιούζικαλ ,την τζαζ και τον κινηματογράφο, την ποπ και τη ροκ, αναμιγνύονται με τις αγαπημένες μελωδίες Ελλήνων συνθετών ενώ θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί και τρελά πειραγμένες διασκευές δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο show.

Οι Opera Chaotique, δημιουργήθηκαν το 2011 από τον Γιώργο Τζιουβάρα, /Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Χρήστο Κουτσογιάννη/Voodoo Drummer στα ντραμς. Το σχήμα ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Έχουν εμφανιστεί σε 19 χώρες ήδη στα 10 χρόνια πορείας τους, σε μεγάλα φεστιβάλ και θέατρα όπως στα Theaterhaus της Στουτγκάρδης, Secret Garden Fest της Μ. Βρετανίας, Rouge Cabaret Festival στο Παρίσι.

Με sold out σε Εθνική Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Φεστιβάλ Αθηνών, έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κ.α.) και από τον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies , Ojos de Brujo κ.α.).

Μόλις κυκλοφόρησε το 4ο άλμπουμ τους και πρώτο ελληνόφωνο με τίτλο «Στων Διακαμένων σας Χειλιών την άκρη» από το Ogdoo Music Group.

Κάθε συναυλία των Opera Chaotique είναι μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, ένα σουρεαλιστικό ταξίδι σε τόπους κι εποχές όπου όλα είναι πιθανά και μια απολαυστικά χαοτική παράσταση.