Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ελληνικά reggae συγκροτήματα, οι One Drop Forward θα βρεθούν για μία συναυλία στο Θέατρο Τεχνόπολις, στην Κρήτη, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι One Drop Forward ξεκίνησαν το 1991 από την Θεσσαλονίκη. Μετά από μἰα δεκαετία πειραματισμών, διαμορφώνουν τη σημερινή τους σύνθεση με μέλη γεννημένα από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 ως τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Ενώνοντας με αρμονικό… και δημιουργικό τρόπο τις μουσικές επιρροές των μελών του, το 2004 κυκλοφορούν την πρώτη τους ανεξάρτητη παραγωγή.

Πολλά τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει μέχρι σήμερα, αφού εκτός των μουσικών ταξιδιών ανά την Ελλάδα έχουν παρουσιάσει την μουσική τους και εκτός συνόρων.

Διατηρώντας την κριτική τους στάση απέναντι στη μουσική βιομηχανία, το 2011 δημιούργησαν την δεύτερη ανεξάρτητη δουλειά τους με τίτλο ¨We need knowledge¨ η οποία διανέμετε από τους ίδιους στις ζωντανές τους εμφανίσεις αλλά και μέσω της ιστοσελίδας τους www.onedropforward.gr από την οποία επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν σε ΜΡ3 όλες τις δουλειές τους.

Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός ζούμε στο παρόν, εξελισσόμαστε μέσα από αντιθέσεις και συνθέσεις, μουσική και δημιουργική διαφωνία, συμφωνώντας πως το υπάρχων κοινωνικό μοντέλο είναι παντελώς ξεπερασμένο, μένοντας σε εγρήγορση σε έναν κόσμο που αλλάζει…Members of One Drop Forward:


STEFANATTY – lead & back vocals
MOUKAS – lead & back vocals, guitars
MAQUITTO – Bass
MIGIAGI – Guitars, back vocals
ZIKAS – Drums
SISTAH SOFIA – lead & back vocals
THEOPHILOS – Percussions
PANAGOS – Trumpet
MENELAOS – Trompone
STELLAKIS – Sound Engineering