Οι ΟΚ  ξεκινάνε τα live dance parties  για φέτος το χειμώνα στο Envy στο Κεφαλάρι με ποπ διάθεση και μουσική χωρίς συντηρητικά.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα!

Γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα μπλέκονται από τους ΟΚ προ(σ)καλώντας το κοινό να εξωτερικεύσει τα χορευτικά του ένστικτα! Πώς συνδυάζονται ο MOBY με τον G-PAL, τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish και η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack; Ακούστε από Hi_Tack έως Eurythmics και από Madonna έως Ace of Base!

Παράλληλα οι ΟΚ συνθέτουν τα δικά τους τραγούδια για τα οποία προτιμούν ηλεκτρονικό ήχο με ηλεκτρικά στοιχεία και ελληνικό στίχο.

Έχουν εμφανιστεί σε πολλά γνωστά clubs της Αθήνας, αλλά και της περιφέρειας. Έχουν συνεργαστεί με τα καταστήματα ρούχων BSB, σε ανάλογα parties, στην Αθήνα και στην Πάτρα, στα πλαίσια της χορηγίας της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Επίσης έχουν εμφανιστεί στο Musicwave Festival στην Πάτρα, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ, στη Γιορτή της Μουσικής και στο Earthdance, το μεγαλύτερο παγκόσμιο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής.

Τους Οκ συνθέτουν οι : Βαγγέλης Ορφανίδης: Synths – Προγραμματισμός,  Theo Kal: Κιθάρες ,Εβίτα Μητσοπούλου: Φωνητικά. Αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και ο Αποστόλης Μπουλές πίσω από το Laptop του.