Οι Ν.Ο.Η.Α., μία από τις πιο pop avant-garde μπάντες της Ευρώπης έρχονται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 26 Ιουνίου

στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. Τα μηνύματα που έρχονται από την καλοκαιρινή περιοδεία τους, που άρχισε στις 28 Απριλίου στην Πράγα, είναι ενθαρρυντικά, αφού όπου εμφανίστηκαν οι συναυλίες τους ήταν sold out.

«Η περιοδεία μας κάθε φορά είναι μια φανταστική εμπειρία», μας λέει η Ισπανίδα Μινέρβα Ντιάζ Πέρεζ-Γκίγιο που μαζί με τον Νεοϋρκέζο Τσέρυ είναι οι τραγουδιστές αυτής της πολυεθνικής μπάντας που τη συμπληρώνουν Τσέχοι και Γερμανοί μουσικοί. «Η μουσική μας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από την ταυτότητά μας», συμπληρώνει η Μινέρβα Ντιάζ, «ιδιαίτερα μας αρέσουν τα ακούσματα των Βαλκανίων που σε πολλά τραγούδια είναι ο πυρήνας της μουσικής μας».

Και δεν έχει άδικο αφού το νέο τους cd «Respect The Menu» αλλά και το καινούργιο τους single «Dejalo» κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στις προτιμήσεις των βαλκανικών χωρών.  

Οι Noise Of Human Art, όπως είναι και ο ολοκληρωμένος τίτλος του συγροτήματος, είναι ένας μαγικός μουσικός συνδυασμός από breakbeats, drum & bass, electric jazz, pop και 100% fun club beats που μαγεύει το κοινό της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία προστίθενται όλο και νέες πόλεις, κάνοντας την μουσική βιομηχανία να τους θεωρεί μια υπολογίσιμη δύναμη τόσο στη δισκογραφία όσο και στα live.

Η σκηνική τους παρουσία και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις συναυλίες τους δικαιολογημένα κάνουν τους Ν.Ο.Η.Α. να ξεχωρίζουν και να θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα γκρουπ των φεστιβάλ, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό τόσο με την μοναδική μουσική τους όσο και με τις ξεχωριστές εμπνεύσεις τους.

Το παζλ του φεστιβάλ θα oλoκληρωθεί με τους Code, Shapeless και Biotech, αλλά οι εκπλήξεις σε αυτή τη μουσική γιορτή δεν σταματούν εκεί.