Το νέο άλμπουμ αποκλειστικά δουλεμένο στο laptop του Τrent Reznor θα μας απασχολήσει γιατί «μιλάει» για όλα αυτά τα πράγματα που ήδη μας απασχολούν.

Το νέο άλμπουμ αποκλειστικά δουλεμένο στο laptop του Τrent Reznor θα μας απασχολήσει γιατί μιλάει για όλα αυτά τα πράγματα που ήδη μας απασχολούν.


Το έκτο κατά σειρά άλμπουμ τους είναι μια περίφημη δισκογραφική δουλειά. Πρόκειται για ένα ντελίριο μουσικής γνώσης και ωριμότητας του leader και στιχουργού τους Τrent Reznor, ο οποίος φρόντισε να μας δώσει ένα βαρύ, σκληρό, εξόχως κατεργασμένο βιομηχανικό διαμάντι (industrial), που ακούει στο όνομα Year Zero.


Ένας δίσκος 16 τραγουδιών το ένα καλύτερο από το άλλο, απ΄ τα οποία ξεχωρίζουν περισσότερο το Capital G, το The Great Destroyer και το Zero Sum. Δουλεμένα στο έπακρον από το laptop του ιδίου, με κύρια θεματική, την ζωή στον πλανήτη μας, μετά από 15 χρόνια, όπου θα εξακολουθεί να κυριαρχεί η απληστία, η εξαχρείωση της πολιτικής, του πνεύματος, μα και η εσχατιά του οικοσυστήματος….


Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλά ακούσματα το Year Zero για να το αγαπήσετε, αρκεί να είστε μυημένοι στον πλούσιο, αλλά ενίοτε σκοτεινό κόσμο, των nin.