Η ενέργεια «Μάντεψε τη Γεύση» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 60.000 συμμετοχές και τρεις τυχερούς νικητές να κερδίζουν από 10.000€!

 

Τα Lay’s, τα πιο αγαπημένα σνακ στην Ελλάδα και τον κόσμο, μαζί με τον πολυβραβευμένο Chef και εμπνευστή των τριών μυστικών γεύσεων Έκτορα Μποτρίνι, αποκάλυψαν τις τρεις μυστικές γεύσεις και τους αντίστοιχους νικητές του διαγωνισμού της ενέργειας «Μάντεψε τη Γεύση». Οι συμμετοχές στην ενέργεια ήταν 60.000 και για τις 10 εβδομάδες που κυκλοφόρησαν τα “undercover” αυτά πατατάκια στην αγορά, όλοι οι Έλληνες μετατράπηκαν σε γευσιγνώστες!    

Η Μυστική Συνταγή 1– που είχε και τις περισσότερες σωστές απαντήσεις – είναι ένα διάσημο πιάτο από την Ινδία, το Κοτόπουλο Τίκα Μασάλα.

Η Μυστική Συνταγή 2, ερχόμενη από τη γειτονική μας Ιταλία, ήταν ιδιαίτερα πικάντικη και δεν ήταν άλλη από την Pizza Diavola.

Η Μυστική Συνταγή 3 ήταν μία συνταγή από τη Γαλλία – το βωμό της γαστρονομίας. Με έντονη τη γεύση του κρεμμυδιού, πολλοί μάντεψαν ότι είναι κρεμμυδόσουπα. Όμως ο Έκτορας Μποτρίνι αποκάλυψε ότι πρόκειται για Τάρτα με Κρεμμύδι ή αλλιώς, την περίφημη Tarte a Loignon.

10.000€ για κάθε γεύση ήταν το μεγάλο έπαθλο ύστερα από κλήρωση για όσους μάντεψαν σωστά – και τρεις καταναλωτές χρησιμοποιώντας τις ικανότητες γευσιγνωσίας και την τύχη τους, κατάφεραν να κερδίσουν! Οι νικητές είναι οι: Νεκτάριος Ράμφος, Γιώργος Μεϊμέτης, Μαρία Βιδάκη!

Τα δώρα δε σταμάτησαν εκεί όμως, αφού 10 ακόμη τυχεροί φίλοι των Lay’s κέρδισαν από ένα ταξίδι για 2 άτομα, σε μία από τρεις προτεινόμενες πόλεις του εξωτερικού (Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη)!

 

Lays και το… μυστήριο τελείωσε!

www.facebook.com/LaysGreece  

Λίγα Λόγια για την PepsiCoTastyFoods

Η PepsiCo είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, και  δραστηριοποιείται στο χώρο των σνακ (Tasty Foods) και στο χώρο των αναψυκτικών (PepsiCo-ΗΒΗ),  με  μια σειρά επώνυμων προϊόντων όπως Lays, Cheetos, Doritos, Ruffles, Quaker, Pepsi, ΗΒΗ, Lipton, 7Up, Gatorade. Παντού στον κόσμο, η εταιρεία αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο με το όραμα της για «Απόδοση με Σκοπό»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα και την προστασία του περιβάλλοντος. Το 2015, η PepsiCo διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση σαν Top Employer στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα, η PepsiCo-Tasty Foods διακρίθηκε για όγδοη φορά στο θεσμό “Great Places to Work”, καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Η Tasty Foods, πέραν της ηγετικής της θέσης στην ελληνική αγορά, παραμένει μια εταιρεία που διακρίνεται σταθερά για το εργασιακό της περιβάλλον, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.