Η On Stage και ο Kosmos 93,6 παρουσιάζουν το 1ο Kosmos Festival, ένα νέο διήμερο φεστιβάλ, που στην πρώτη του διοργάνωση έρχεται γεμάτο με 11 ώρες μουσικής, από 9 μουσικά σχήματα, που μοιράζονται σε δύο σκηνές! Από το νεοσύστατο φεστιβάλ δεν λείπουν και παράλληλες δράσεις, με σεμινάρια χορού, μουσικά εργαστήρια, γεύσεις, διαλέξεις και προβολές!

H On Stage και το ραδιόφωνο Kosmos 93,6 είαν κατά νού ένα τέτοιο φεστιβάλ εδώ και αρκετά ρόνια, και φέτος εποτέλους το υλοποιούν, με σκοπό να παρουσιάσει τα πιο αγαπητά ονόματα και σύγχρονες τάσεις της world, ethnic, soul και Jazz σκηνής.

Η Οn Stage, μετά τα δύο Womad Festival και τα Ethnic και Jazz Festivals που διοργάνωσε με επιτυχία στις αρχές τις δεκαετίας, και τα οποία άνοιξαν το δρόμο για την ακμή της world μουσικής στην χώρα μας, και το Kosmos 93,6, το ραδιόφωνο που υποστηρίζει εδώ και 8 χρόνια τις μουσικές αυτές, κατέληξαν στο να δημιουργήσουν μία διήμερη μουσική πανδαισία που θα ταρακουνήσει το καλοκαίρι μας!

Το Kosmos Festival θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στον Ιππικό Όμιλο στο Γουδή φιλοξενώντας ονόματα όπως τον Solomon Burke, τον Νicola Conte, την Yasmin Levy, την Sophie Delila, τους Burger Project, τους Οrishas, τους Βajofondo, τους Τinariwen και τους Dub Inc.