Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Μίμη ΠλέσσαLido Music Theatre”, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, αποδεικνύοντας και πάλι

ότι είναι ο αγαπημένος συνθέτης όλων των ηλικιών.

Ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που έχουν αγαπηθεί
από γενιές ακροατών και θεατών, τραγούδια – σταθμοί από ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, τραγούδια από μιούζικαλ και αξεπέραστους χρυσούς δίσκους, όπως ο «Δρόμος», αλλά και μεγάλες στιγμές από την jazz και διεθνή πλευρά του μεγάλου συνθέτη, απόλαυσε το αθηναϊκό κοινό, στις 14 παραστάσεις του «Lido Music Theatre».

Η αγάπη και η προτροπή του κοινού οδήγησαν στην απόφαση οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στο «Lido επί σκηνής», που αναδιαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει αυτή την παράσταση, από 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί με την υπέροχη παρέα των ερμηνευτών Αναστασία Μουτσάτσου, Fide Koksal,  Σπύρο Κλείσσα, Ιώ Νικολάου, αλλά και με τον πολύ ταλαντούχο performer  Παναγιώτη Πετράκη σε μια συμμετοχή έκπληξη, θα συντροφέψει το αθηναϊκό κοινό με τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων ετών, σε ένα πρόγραμμα που συζητήθηκε για την ποιότητα του, ως πρόταση πραγματικής ψυχαγωγίας.

Τον Μίμη Πλέσσα και τους τραγουδιστές θα πλαισιώνει η ίδια 5μελής ορχήστρα, με μαέστρο τον Νάσσο Σωπύλη, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο σολίστας Νίκος Κατσίκης.