Η νύχτα του λύκου πλησιάζει! Το Σάββατο 24 Μαΐου στο Stage Volume 1 οι Moonspell έρχονται για ένα special show βασισμένο στα Wolfheart και Irreligious albums.

Πρόκειται για ένα δίωρο vintage set υπό τον τίτλο Night of The Wolf το οποίο και έχει παρουσιαστεί on stage μονάχα σε ελάχιστες εορταστικές εμφανίσεις των Πορτογάλων ανά τον κόσμο, με την Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται στις τυχερές χώρες.

Ο Fernando Ribeiro και η παρέα του μαζί με την εκθαμβωτική παρουσία της Mary των Tristania (η οποία θα συνοδέψει με τα φωνητικά της το συγκρότημα) θα ανέβει στη σκηνή κοντά στα μεσάνυχτα για ένα ατμοσφαιρικό show που όμοιο του δεν έχει ξανασυμβεί!

Tην ημέρα της συναυλίας θα λειτουργήσει η κινητή ανοιχτή οροφή του Stage Volume 1 χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί τη μοναδική θέα του Αθηναϊκού ουρανού!

Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρέαλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης στη γιγαντοοθόνη του Stage Volume 1 στις 21:45, λίγο πριν μας βρει όλους η Νύχτα του Λύκου! Ετοιμαστείτε!
 

“Ελάτε στο «Night of the wolf», ακολουθήστε απλά το κάλεσμα. Θα είναι μια καταπληκτική βραδιά. Δεν περιμέναμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα, αλλά είμαστε ευγνώμονες που το κάνουμε και πίστεψέ με που το λέω, αυτό το ταξίδι στον χρόνο είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδώσουμε έναν φόρο τιμής στην ασταμάτητη υποστήριξη που έχουμε από την Ελλάδα από τις πρώτες μας μέρες. Σας χαιρετώ και σας περιμένω εκεί!”