Το Block 33 υποδέχεται την Tετάρτη 1 Ιουλίου 2015 τους Monophonics. Τους Monophonics πλέον όλοι τους γνωρίζετε μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους την τελευταία φορά στην Ελλάδα…Aν πάλι όχι τότε ίσως κάπου να έχετε ακούσει το τραγούδι που διασκεύασε το “Bang Bang” της Nancy Sinatra…

Η εξαμελής μπάντα από το San Fransisco επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσει ζωντανά το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο “Sound of Sinning”, που περιέχει το “Strange Love” που έχει γίνει ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στη χώρα μας και το “Promises”.

Οι Monophonics δημιουργήθηκαν το 2005 με αρχικά μέλη τους Ian McDonald, Myles O’Mahony, Alex Baky, Ryan Scott και Austin Bohlman, ενώ μετέπειτα προστέθηκε και ο Kelly Finnigan στα πλήκτρα και τα φωνητικά. Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρεασμένος από τα 60′s και 70′s και ειδικότερα από τη funk, τη soul και την ψυχεδελική σκηνή της εποχής.

Ένα δυναμικό live για ξέφρενο χορό και από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το ελληνικό κοινό να δει ένα ολοκληρωμένο psychedelic soul-funk show!