Μαζί τους, οι Αμερικανοί post – metallers , A Storm Of Light , και η εντυπωσιακή Βρετανίδα τσελίστρια Jo Quail , σε ένα μεγάλο triple – bill show που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό!

Mono

Οι Mono σχηματίστηκαν το 1999, στο Τόκυο της Ιαπωνίας, σαν μία τετραμελής instrumental μπάντα. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός ορχηστρικών συνθέσεων και shoegaze κιθαριστικού θορύβου, που αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της μουσικής τους, έχει εξυμνηθεί από κοινό και κριτικούς, πολλές φορές σε υπερθετικό βαθμό. “Μουσική για τους Θεούς”, ήταν η περιγραφή που τους έδωσε το βρετανικό ΝΜΕ, προσπαθώντας να προσδιορίσει το έργο τους, πέρα από τα στενά πλαίσια του rock .

Έχοντας εννέα studio albums στο ενεργητικό τους – καθώς και ένα live , σε συνεργασία με μία ορχήστρα στη Νέα Υόρκη – οι Mono συνεχίζουν να δημιουργούν και να περιοδεύουν ακατάπαυστα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, δίνουν περίπου 150 shows , έχοντας επισκεφτεί πάνω από 55 χώρες, κερδίζοντας τον τίτλο μίας από τις πιο επιτυχημένες Ιαπωνικές μπάντες και, κυρίως, ενός από τα κορυφαία live acts παγκοσμίως.

Το 2015, κέρδισαν το πολύ σημαντικό ” The Marshall Hawkins Awards : Best Musical Score – Featurette ” στο Idyllwild International Festival of Cinema , στην California , για τη μουσική του μικρού μήκους φιλμ ” Where We Begin “.

Τον Ιούνιο του 2018, κλήθηκαν από τον Robert Smith των Cure να συμμετάσχουν στο Meltdown Festival , στο Λονδίνο, ως ένα από τα headliner ονόματα, δίπλα σε σπουδαίες μπάντες όπως οι My Bloody Valentine , οι Nine Inch Nails και οι Mogwai .

Επίσης, είναι co – curators στο After Hours Festival , στην Shanghai και την Taipei , ξεκινώντας να χτίζουν μία πορεία που θα κορυφωθεί το 2019, όταν η μπάντα θα γιορτάσει τα 20 χρόνια της. Το 10ο album των Mono (μετά το ” Requiem For Hell ” του 2016) θα ηχογραφηθεί τον Ιούλιο του 2018, με την συνδρομή του – επί πολύ καιρό φίλου τους και συνεργάτη – Steve Albini . Το πρώτο επικό απόσπασμα θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και, εκτός των άλλων, θα σηματοδοτήσει την αρχή της συνεργασίας με τον νέο τους drummer.

A Storm of Light

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Αμερικανική post metal μπάντα, φτιάχτηκε το 2007 από τον visualartist και πολυοργανίστα, Josh Graham