Ανακοινώνοντας τα συναρπαστικά νέα με ανάρτηση στο Instagram, το αγγλικό πενταμελές συγκρότημα αποκάλυψε ότι θα είναι διαθέσιμη μία συναυλία τους κάθε εβδομάδα μέχρι να αρθούν τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού ή μέχρι να εξαντληθεί το υλικό.

Η συναυλία με την οποία κάνουν πρεμιέρα χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2000 και δόθηκε στο Δουβλίνο, στο Punchestown Racecourse μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Kid A.

Στη συναυλία ερμήνευσαν κομμάτια από το άλμπουμ όπως “The National Hymn”, “Optimistic” και “Motion Picture Soundtrack“. Το συγκρότημα έχει ήδη μια πολύ πλούσια δημόσια βιβλιοθήκη διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Διαθέτει φωτογραφίες από τα παρασκήνια, ζωντανές εμφανίσεις, ηχογραφήσεις.

Οι Radiohead είναι Βρετανικό συγκρότημα από την Οξφόρδη της Αγγλίας. Η μουσική τους γενικά χαρακτηρίζεται ως alternative rock αλλά ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από πολλά άλλα μουσικά είδη. Αποτελούνται από πέντε μέλη, τους Τομ Γιορκ‎ (φωνητικά, κιθάρα, πιάνο), Τζόνι Γκρίνγουντ (κιθάρα, πλήκτρα, διάφορα), Εντ Ο’Μπράιαν (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά, κρουστά), Κολίν Γκρίνγουντ (μπάσο και πλήκτρα), Φιλ Σέλγουεϊ (ντραμς και κρουστά), όλοι τους σχολικοί φίλοι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συναυλίες των Radiohead στο κανάλι του στο youtube ΕΔΩ.