Οι Modrec θα εμφανιστούν στις 15 Απριλίου για μία μόνο συναυλία στο Σταυρό του Νότου, έχοντας μαζί και τον νέο τους δίσκο, με τίτλο Mascaraddiction, που κυκλοφορεί αρχές Απριλίου από την Inner Ear. Ο δίσκος χαρακτηρίζεται URBAN… δηλαδή σκληρός, επικίνδυνα εθιστικός και αριστουργηματικά αιχμηρός!

Δέκα χρόνια στην Indie σκηνή, πιστοί στην αισθητική τους, οι Modrec εξακολουθούν να περπατούν στη μέση του δρόμου… Στη μία πλευρά οι metal αναφορές, στην άλλη ο punk και post-punk μουσικός εθισμός και στη μέση τέσσερα παιδιά της πόλης περπατάνε, κοιτάνε και περιγράφουν τον κόσμο.

Για τον νέο τους album, δέκα τραγούδια ηχογραφήθηκαν live στο studio και σε λιγότερο από 48 ώρες από τον Ottomo στο Fab Liquid Studio, στο κέντρο της Αθήνας.

Και το αποτέλεσμα: Frank & Stein, Painted Thoughts, Mascaraddiction, Safe, This tide wave is gone but not forgotten, Hunter Without Nails, You=Their Schizophrenic Ant, Shipwreck, The Life of the Living Dead και Glass Diary.

Τη βραδιά ανοίγει η Nefeli Walking UnderCover, με τα τραγούδια της να στηρίζονται στα ηχητικά τοπία που θα βγάλει το βιολί, το πιάνο, η φωνή, τα αμύγδαλα, οι εφημερίδες και τα ξύλινα ντουλάπια της γιαγιάς…