Η Οδός Ονείρων στη Χαλκίδα θα φιλοξενήσει τους Minor Project για μια μουσική βραδιά κατά την οποία θα παρουσιάσουν…

… τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «In Colors», την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.00.

Οι Minor Project πάνε διακοπές στην «Οδό Ονείρων»… γιορτινή ατμόσφαιρα στην Χαλκίδα, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους «In Colors» . “Live in Christmas colors” με τον Ευστάθιο Χρυσοβαλάντη Δράκο, τον Γιώργο Κολοκυθά, τον Βίκτωρα Φορλίδα, τον Αλέξανδρο Μπαλτά και την Μαρία Καρέτσου!

Κάποτε, ξεκίνησαν για να διώξουν εκείνο το μαύρο που ξυπνά το βράδυ, και παραμένει ζωντανό όσο η καθημερινότητα του δίνει πνοή. Συνέχισαν με ασήμαντες αλλά χρωματιστές πινελιές στο πρόσωπο εκείνων που αποτέλεσαν έμπνευση, σκοτεινή ή μη. Από τη Μαρία Πολυδούρη και το «Carrying Your pain Could Be My Greatest Happiness» μέχρι τον αγαπημένο τους Μάνο Χατζιδάκι και την οδό Ονείρων. Από τις τότε ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου μέχρι τη σημερινή δική τους εκδοχή της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής, οι Minor Project , μετά από έναν χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού τους δίσκου «In Colors», από τον Στάθη Δρογώση και την Antelmamusic, επισκέπτονται στα τέλη του χρόνου την αγαπημένη τους «Οδό Ονείρων» για να μας παρουσιάσουν όλα αυτά και άλλα πολλά, σε ένα “Live in Christmas colors” γεμάτο εκπλήξεις και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Μαριέττα Φαφούτη, Στάθης Δρογώσης, i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides και Carte Postale, ενώ έχει εμφανιστεί στις συλλογές «Lost.Not.Found » (Compiled by Christos Papamichalis – EMI) πριν την κυκλοφορία του δίσκου, με το κομμάτι «Great», «The Bright Side of the Road» (Compiled by Giorgos Mouchtaridis – EMI), «Pepper», «RetroPolis II» και «Margi Vol. 2» (SONY BMG).

Ένα χρόνο αργότερα λοιπόν, μετά από πολλά live και άλλα τόσα πολύχρωμα τραγούδια,  ελάτε να “γιορτάσουμε” τον πρώτο δίσκο των Minor Project σε ένα live αλλιώτικο από τ’ άλλα… Ελάτε να τραγουδήσουμε “Live in Christmas colors”!