Οι μοναδικοί  MINOR PROJECT για πρώτη φορά στη Κορινθία στο Φλαbaraki για μία συναυλία το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013.

 Οι Minor Project ταξιδεύουν στο Φλαbaraki για να μοιραστούν μια ατμοσφαιρική βραδιά, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λουτράκι.

… Κάποτε, ξεκίνησαν για να διώξουν εκείνο το μαύρο που ξυπνά το βράδυ και παραμένει ζωντανό όσο η καθημερινότητα του δίνει πνοή. Συνέχισαν με ασήμαντες αλλά χρωματιστές πινελιές στο πρόσωπο εκείνων που αποτέλεσαν έμπνευση, σκοτεινή ή μη.

Από τη Μαρία Πολυδούρη και το «Carrying Your pain Could Be My Greatest Happiness» μέχρι τον αγαπημένο τους Μάνο Χατζιδάκι και την «Οδό Ονείρων»… τις τότε ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου και τη σημερινή δική τους εκδοχή της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής. Μετά από ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου «In Colors» από την Antelma Music (www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση, και πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα και την επαρχία, οι Minor Project συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία γεμάτοι χρώματα και αρώματα με Χατζιδακικές καταβολές, πατώντας γερά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της ποπ ευαισθησίας.

Description

Για τη χειμερινή περίοδο 2012-2013 ήταν οι εκλεκτοί του JUMPING FISH, με το τραγούδι τους “In colors”. Τον Μάρτιο του 2013, κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο κλιπ του γκρουπ για το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου “In colors”, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κλαίρης Φαφούτη. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ JUMPING FISH | http://www.jumpingfish.gr/MinorProject.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Στάθης Δρογώσης, Κωστής Μαραβέγιας (Jumping Fish fest 2013) , Μαριέττα Φαφούτη, Ηρώ Σαΐα, i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides, Carte Postale, ενώ έχει εμφανιστεί στις συλλογές «Lost.Not.Found » (Compiled by Christos Papamichalis – EMI) πριν την κυκλοφορία του δίσκου, με το κομμάτι «Great», «The Bright Side of the Road» (Compiled by Giorgos Mouchtaridis – EMI), «Pepper», «RetroPolis II» (by Metropolis Free Press) και «Margi Vol. 2» (SONY BMG).

Οι Minor Project (www.minor-project.com) είναι οι,  Ευστάθιος Χρ. Δράκος, Γιώργος Κολοκυθάς, Μαρία Καρέτσου, Αλέξανδρος Μπαλτάς και Βίκτωρ Φορλίδας.

Το Σάββατο, 10 / 08/ 2013 οι Minor Project επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κορινθία και υπόσχονται μια ατμοσφαιρική βραδιά με καλοκαιρινή διάθεση, συντροφιά με τα δικά τους τραγούδια, και άλλα αγαπημένα που θα μας ταξιδέψουν τη στιγμή ακριβώς που το χρειαζόμαστε!

MINOR PROJECT live !!