Η Feelgoodπαρουσιάζει την κωμωδία του Dennis Duganμε τίτλο “Οι μεγάλοι 2”, που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013.

 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ 2

Θα κάνουν τα πάντα για την οικογένεια τους… εκτός από το να ωριμάσουν

Οι Μεγάλοι (2010), η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του Adam Sandler αποκτά το sequel που της αρμόζει και επιστρέφει με ένα allstar cast. Παρέα με τους Kevin James, Chris Rock και David Spade ο διάσημος κωμικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Μεγάλοι 2 και μας χαρίζει μια καλοκαιρινή, απολαυστική κωμωδία για το παιδί που όλοι οι μεγάλοι κρύβουμε μέσα μας.

 

Σύνοψη:

Ο Leny (Adam Sandler) αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους μπάτσους και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού. Τελικά, η τρέλα καραδοκεί παντού.

Διάρκεια: 101’

 

Ποιοςείναιποιος

Lenny Feder (Adam Sandler)

Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στην κωμόπολη όπου γεννήθηκε, ο Lenny αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του ως ατζέντης του Χόλιγουντ. Η προοπτική να προσφέρει στα παιδιά του μια πιο φυσιολογική ζωή του φαίνεται ελκυστική. Τα φαινόμενα όμως απατούν και ο Lenny θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις.

 

Eric Lamonsoff (Kevin James)

Ο Eric έχει την ευκαιρία να περάσει ένα ανέμελο καλοκαίρι όπως όταν ήταν έφηβος. Μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να κάνει τη βουτιά που πάντα φοβόταν.

 

Kurt McKenzie (Chris Rock)

Ο Kurt υποτίθεται ότι εργάζεται ως επιδιορθωτής καλωδίων. Στην πραγματικότητα πηγαίνει στα ραντεβού του, όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι.

 

Marcus Higgins (David Spade)

Ο Marcus επιβεβαιώνει το ρητό που λέει ότι λουζόμαστε αυτά που κοροϊδεύουμε. Αν και ορκισμένος εργένης θα βρεθεί να περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του αλλά και με τον –οργισμένο και πολύ γυμνασμένο- γιο που δεν ήξερε ότι είχε (τον υποδύεται ο Alexander Ludwig από τους Αγώνες Πείνας).

 

Roxanne Feder (Salma Hayek)

Είναι μοδάτη, μια σύγχρονη γυναίκα του Λος Άντζελες. Κάτι που δεν χρειάζεται σε μια επαρχιακή πόλη, όπου ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα.

 

Μερικές από τις 80s εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στη σκηνή του πάρτι

 

– Adam Sandler ως Bruce Springsteen

– Kevin James ως Meat Loaf

– Chris Rock ως Prince

– Alexander Ludwig και David Spade ως Hall and Oates

– Maria Bello ως Madonna

– Maya Rudolph ως Tina Turner

– Nick Swardson ως Boy George

– Oliver Hudson ως Indiana Jones

– Shaquille O’Neal και Peter Dante ως Miami Vice

– Kevin Grady ως Magnum PI

– Dan Patrick ως Larry Bird

– Steve Buscemi ως Flavor Flav

 

Credits:

Σκηνοθεσία: Dennis Dugan

Σενάριο: Fred Wolf, Adam Sandler, Tim Herlihy

Παραγωγοί: Barry Bernardi, Allen Covert

Παίζουν: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello, Nick Swardson, Steve Buscemi