Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του album με τον απρόσμενο τίτλο “ΠΡΟΓΟΝΕ ΠΙΘΗΚΕ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;“, οι MAGIC DE SPELL και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ δηλώνουν έτοιμοι για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, με πρώτο σταθμό την Αθήνα! Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, ο ιστορικός χώρος του “ΚΥΤΤΑΡΟ“, θα υποδεχτεί την πρώτη τους συνύπαρξη στη σκηνή, σε μια συναυλία που θα είναι κι η πρώτη live παρουσίαση του νέου – κοινού – τους δίσκου.

Θα ακουστούν όλα τα καινούρια τραγούδια τους. Με σεβασμό στο concept του album, όπου η σκοτεινιά του 21ου αιώνα ξεδιπλώνεται με κινηματογραφικό τρόπο. Μέσα από τα προφητικά ποιήματα των Roque Dalton, Γιώργου Χρονά, Πάμπου Φιλίππου, Δημήτρη Ποντίκα. Μέσα από τους στίχους της Μαριαννίνας Κριεζή, της Ντέπης Χατζηκαμπάνη, του Le Sale Gosse και των ίδιων. Τις συγχορδίες του “ΣΑΜΠΟΤΑΖ” της Λένας Πλάτωνος και τις δικές τους ατμόσφαιρες, συνθέσεις και φωνές.

Οι MAGIC DE SPELL και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ δεν θα αρκεστούν σ’ αυτό. Στο “ΚΥΤΤΑΡΟ”, σκοπεύουν να ξετυλίξουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας τους. Τα “Διακοπές στο Sarajevo”, “Νίψον Ανομήματα”, “Εμένα οι φίλοι μου”, “κυρ Παντελής”, “Κοπερτί” “Καταναλώστε”, “Τυχερό αστέρι”, “Άγχη Πολυτελείας”, είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που θα ξυπνήσουν τις μνήμες μας.

Μετά το live στο  “ΚΥΤΤΑΡΟ”, οι συναυλίες με αφορμή την κυκλοφορία του  “ΠΡΟΓΟΝΕ ΠΙΘΗΚΕ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;” θα συνεχιστούν σε αρκετές πόλεις.

Οι MAGIC DE SPELL και ο τραγουδιστής των “Apocalypsis“, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ, μας είπαν πως ανυπομονούν να συναντηθούν ξανά με τους φίλους τους. Να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους της σκηνής των συγκροτημάτων, κρατώντας σφιχτά τις ιδέες της φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης ανάμεσα τους. 

Στις κοινές εμφανίσεις τους, που οι ίδιοι ονομάζουν “21st CENTURY DARKNESS project“, συμμετέχουν οι:

Γιάννης Παλαμίδας,

Γιώργος Λαγγουρέτος και Δημήτρης Pixel (φωνές)

Θοδωρής Βλαχάκης (drums)

Δημήτρης Μποτής (πλήκτρα)

Γιώργος Αρχοντάκης (μπάσο)

Βαγγέλης Θεοδωράκης (κιθάρα)