Στο Brooklyn (NY) το 1992, μέσα στο δεύτερο μισό της χρυσής εποχής του hip-hop, οι rappers Lil Fame και Billy Danze ενώθηκαν και σχημάτισαν τους M.O.P (Mash Out Posse) που έμελλε να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στη σκηνή ως ένα από τα πιο δυναμικά ντουέτα!

Το δίδυμο έχει γεννήσει μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους ύμνους του hip-hop καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, που μετράει 26 χρόνια, και κομμάτια όπως Ante Up που ήταν το Νο1 σε πολλά charts, Cold As Ice, How About Some Hardcore και έχουν στιγματίσει όλα τα πάρτι του πλανήτη.

Στην Αθήνα έρχονται για δεύτερη και τελευταία φορά μιας και θα ασχοληθούν στο μέλλον με την έναρξη δισκογραφικής και όχι με περιοδείες! Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για την ομάδα φωτιά σε μια συγκλονιστική εμφάνιση που θα γράψει ιστορία!

Detro

Ιδιαίτερα αγαπητός στην ελληνική underground σκηνή και αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιo καταξιωμένους Έλληνες MCs τόσο στιχουργικά όσο και στο battle rap.

Rawkuts

Dj, Turntablist και Producer. Γνωστός στην εγχώρια και παγκόσμια bboy κοινότητα, multiple IDA & DMC Greece Vice Champion και IDA World Finalist. Το 2014 μετά από μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων με bboys και guests MCs, απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ένα live να μοιάζει με ένα μικρό φεστιβάλ.

Στο opening act για τους M.O.P. θα δώσουν μια μικρή γεύση από όσα ετοιμάζουν να παρουσιάσουν το 2019.