Οι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία-πάρτυ στο ΚΟΚΟΜΟ Beach Bar στην Πλαζ Αγ.Κοσμά.

Η καλοκαιρινή περιοδεία των Locomondo “κλείνει” πανηγυρικά μ’ ένα μεγάλο πάρτυ στο Kokomo Beach Bar στην πλαζ του Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό!

Ταξιδεύοντας ανα την Ελλάδα οι Locomondo μας παρέσυραν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο πάρτυ σε θέατρα, παραλίες και πλατείες.

Η αλήθεια είναι όμως πως οι παραλίες μας πάνε καλύτερα!

Έτσι λοιπόν και φέτος διαλέξαμε το πιό κατάλληλο μέρος για το ραντεβού μας, στην πλαζ του Αγ. Κοσμά στο Kokomo Beach Bar πλάΐ στην θάλασσα κι ανάμεσα στους υπέροχους και πανύψηλους φοίνικες.

Μετά απο 13 χρόνια σταθερής πορείας οι Locomondo με διακρίσεις, χιλιάδες  πωλήσεων, με συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους – μια εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα!

Στις αρχές του Σεπτέμβρη λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 2/9/16  στο Kokomo Beach Bar ραντεβού με τους Locomondo ωστε να “ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες μας“ με μουσική,  κέφι τραγούδι και χορό για τον χειμώνα που έρχεται.

Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά, όπως το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, το ”Μαγικό χαλί” και με “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

Καλοκαίρι 2016 και..

“Θέλω νά ‘στε κει ότι κι αν συμβεί”

Openning act: Junior Maran e Banda(Brasil)

Το πάρτυ θα συνεχιστεί μετά το live με τον dj Pitsi στα deks! O dj pitsi ειδικεύεται στην electronic dance music,pop dance;house. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις όπως ΗΘΕ Amita Motion,Μad Video Music Awards,Madwalk και φέτος βρέθηκε δίπλα στον θρύλο της dance σκηνής STEVE AOKI.