Ο Γυμναστικός σύλλογος Αλμυρού, πιστός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και σε συνεργασία με το Ειδικό σχολείο Αλμυρού, σας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου 2016 στο δημοτικό στάδιο της περιοχής.

Στην σκηνή θα εμφανιστούν οι Locomondo που υπόσχονται μία άκρως δυναμική παράσταση γεμάτη ενέργεια και χορό ενώ την έναρξη της εκδήλωσης θα την κάνει ο δικός μας Φώτης Τάμπας ερμηνεύοντας μέρος των δικών του επιτυχιών.

Οι Locomondo αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Το επταμελές σχήμα από την Αθήνα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2001 δίνοντας μέχρι σήμερα ανεπανάληπτες συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό του πλούσια δισκογραφία. Η μουσική τους είναι μια σύνθεση από reggae ska και latin ρυθμούς, οι οποίοι συνδυάζονται άψογα με ελληνικό και ιδιαίτερα πρωτότυπο στίχο.Για τη συναυλία θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από επιλεγμένα σημεία της περιοχής. Επιπλέον, εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα της συναυλίας, έξω από τον χώρο διεξαγωγής. Με γνώμονα την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη αναγκών του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού.

Θα είμαστε όλοι εκεί!