Σας περιμένουμε όλους να στήσουμε ένα 2ήμερο «Γαμήλιο πάρτυ» και να σκορπίσουμε «100 Αφρό» με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες των Locomondo την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο Cine Studio live.

Η  μεγάλη μουσική παρέα της reggae, ska και λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια  που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο  πάρτι , που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo , το 7μελές σχήμα από την Αθήνα δημιουργήθηκαν το 2001 , και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 6 προσωπικά άλμπουμ δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλα Φεστιβαλ της Ευρώπης !!

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites Vin Gordon, για να γράψουν τον δίσκο με τίτλο “12 μέρες στην Jamaica” . Η σύμπραξη των Locomondo με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού συνεχίζεται και στον 3ο τους δίσκο ‘’ Me Wanna Dance’’, συμμετέχει εκτός από τον Natty Bo και η τραγουδίστρια των Amparanoia, Amparo Sanchez γνωστή από τη μουσική σκηνή της Βαρκελώνης.

Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σπουδαία ονόματα καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, The Skatalites, Chumbawamba, Alpha Blondie, Ojos de Brujo, the Wailers, Aswad , Ska Cubano ,και άλλους .

Το 2014 βρίσκει τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο «New Day Rising» που κυκλοφορεί στην Γερμανία και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια από την «Οδύσσεια» που θα παρουσιαστούν στην συναυλία στο Ηράκλειο !!

Οι Locomondo είναι οι:

Φωνή, κιθάρα – Μάρκος Κούμαρης

Κιθάρα, φωνή – Γιάννης Βαρνάβας

Πλήκτρα, sampler, φωνή – Σταμάτης Γούλας

Μπάσο – Σπύρος Μπεσδέκης

Τύμπανα – Στρατής – Άγγελος Σούντρης

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:

Τρομπέτα – Νίκος “Tattoo” Βλάχος

Τρομπόνι – Χρήστος Σπηλιόπουλος

Στο βιολί – Δημήτρης Γάσιας.

Ηχοληψία: Θανάσης Ταμπάκης