Έτσι, μετά τις ισάριθμες sold out εμφανίσεις τους τα τελευταία δυο χρόνια στο Κύτταρο,η «συμμορία» των Locomondo επιστρέφει στον τόπο του χαρτοπόλεμου για να κάνει αυτό που ξέρει καλά.. ..να μας πάρει το μυαλό και την καρδιά και να μας μεταμφιέσει στον καλύτερο εαυτό μας σε μια μαγική Αποκριάτικη Αληθινή Γιορτή .

Αυτή η απίθανη χιλιοτραγουδισμένη παρέα, που μας έχει χαρίσει στιγμές μοναδικές από το πρόσφατο «80’s»  και την τελευταία τους καλλιτεχνική πινελιά «La Mulata» (σε συνεργασία με τον Tonino Carotone) έως όλα τα κλασικά Super Hits που έγιναν το soundtrack της ζωής μας.

Όλες οι αγαπημένες τους επιτυχίες θα είναι εκεί.. Ετοιμαστείτε για «Μαγικό χαλί» «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» «Goal» «Φραγκοσυριανή» «Πίνω μπάφους και παίζω Pro» «Brain Control» «Γαμήλιο Πάρτυ (ότι κι αν συμβεί)» «Α γιά γιά γιά» «Οδύσσεια» «Γελάς πιο δυνατά» «Me wanna dance» και πολλά μα πολλά άλλα..!!

Φορέστε την καλή σας διάθεση (αν δε την βρείτε θα ..έχει πάει ήδη Κύτταρο) και ότι άλλο επιθυμείτε και ελάτε στο Αποκριάτικο Party των Locomondo για μια βραδιά που δε θα θυμάστε την επόμενη μέρα.

Συντελεστές

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – Φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας – Κιθάρα, φωνή
Σταμάτης Γούλας – Πλήκτρα, sampler, φωνή
Σπύρος Μπεσδέκης – Μπάσο
Στρατής – Άγγελος Σούντρης– Τύμπανα
Χρήστος Καλαιτζόπουλος -Ακορντεόν

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:
Χρήστος Σπηλιόπουλος – Τρομπόνι
Νίκος Tattoo Βλάχος – Τρομπέτα

Ηχοληψία: Θανάσης Ταμπάκης, Γιώργος Φραγκέλης / Φωτισμοί Κωστής Μαργκάς