Με απόλυτα ροκ και ανατρεπτική διάθεση οι Νύχτες Ραδιοφώνου ολοκληρώνουν τον πρώτο τους κύκλο τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, έχοντας μαζί τους, ως οικοδεσπότες, το σημαντικότερο ελληνικό ροκ συγκρότημα όλων των εποχών, τους The Last Drive!

Deadfile, Microondas και Kid Flicks είναι οι καλλιτέχνες από τη νέα γενιά που οι The Last Drive επέλεξαν να μας παρουσιάσουν ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα. Το ροκ, η ποπ, η ψυχεδέλεια και το post rock θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτές τις Νύχτες και θα μετατρέψουν με τις μουσικές τους το Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε ραδιοφωνικό στούντιο για τελευταία φορά για αυτή τη σεζόν .

Το αποτέλεσμα αυτών των μοναδικών συνεργασιών θα αποτυπωθεί σε βινύλιο, η έκδοση του οποίου θα χρηματοδοτείται από τα έσοδα των παραστάσεων ενώ  το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από το site του 105,5 Στο Κόκκινο, www.stokokkino.gr, σε live streaming, προβάλλοντας άμεσα την δουλειά των νέων καλλιτεχνών.

Στις «Νύχτες Ραδιοφώνου» του δεύτερου κύκλου, που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν, λόγο στους νέους θα δώσει η Δήμητρα Γαλάνη.

Τις Νύχτες Ραδιοφώνου επιμελείται ο Μάκης Μηλάτος.