Την Παρασκευή 14 Μαΐου, οι Κόρε Ύδρο, αφήνουν για λίγο το νησί τους, την Κέρκυρα για να εμφανιστούν στη σκηνή του Gagarin 205. Το συγκρότημα αφού τάραξε τα νερά με τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, επανήλθε πέρυσι αποκαλύπτοντας Όλη τ(η)ν αλήθεια για τα παιδιά του ’78.

Οι εμφανίσεις τους  σπανίζουν, τόσο σε συχνότητα όσο και σε είδος. Έτσι, δυόμισι χρόνια μετά την τελευταία τους εκπληκτική συναυλία στο Gagarin 205 Live Music Space  κι έπειτα από εξαντλητικές πρόβες, επιστρέφουν στον ίδιο χώρο για μία και μοναδική συναυλία.

Πριν τους Κόρε Ύδρο θα εμφανιστεί το συγκρότημα των Electric Litany, που είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην προηγούμενη εμφάνιση τους στο Gagarin 205, μαζί με τους σκοτεινούς Άγγλους i Like Trains. Θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους album, How To Be a Child and Win The War, το οποίο κυκλοφόρησε από την Inner Ear, πριν δύο μήνες, και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Με το live αυτό το συγκρότημα θα κλείσει την περιοδεία του στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη βραδιά το κοινό θα μπορεί να βρει στο Gagarin όλες τις κυκλοφορίες της Inner Ear, καθώς και το βινύλιο των Κόρε ‘Υδρο. (http://www.inner-ear.gr/).