Οι KollektivA ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους με μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά. Στο lineup συμμετέχουν οι Sober on Tuxedos και οι Altera VitaΑκυρώνεται

Οι KollektivA είναι ένα δυναμικό γκρουπ, γνωστό για τις κοινωνικές του ανησυχίες. Έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ και ένα ep, ενώ σταθερά τα τελευταία χρόνια διευρύνουν το κοινό που τους ακολουθεί και κάνουν συναυλίες που χαρακτηρίζονται από δυναμισμό και ενέργεια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Κορυφαία στιγμή ήταν το live στο κατάμεστο Fuzz πριν από 5 μήνες. Οι KollektivA είναι μια μουσική συλλογικότητα, που εκφράζει καλλιτεχνικά τους προβληματισμούς των νέων και γράφει το soundtrack μιας εποχής σε μετάβαση.

Οι KollektivA είναι μία rock μπάντα βασισμένη σε ελληνικό στίχο, η οποία σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα έχει κατορθώσει, μέσω του δυναμικού μουσικού στίγματός της, να εκφράσει τον προβληματισμό της για τη σύγχρονη πραγματικότητα, να αμφισβητήσει, να εμπνεύσει και να προτρέψει.

Οι KollektivA έχουν ανακοινώσει ότι πριν το Σάββατο 26/9 και τη συναυλία τους στο Βεάκειο, θα κυκλοφορήσουν ένα καινούριο digital single με τίτλο “Έλενα”. Στο Βεάκειο θα το ακούσουμε πρώτη φορά ζωντανά. Με αυτό το τραγούδι το γκρουπ αγγίζει το ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης. Το release θα συνοδευτεί από ένα video clip υψηλών προδιαγραφών. Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του 3ου full length album των KollektivA, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2016.

Η συναυλία στο Βεάκειο αποτελεί την κορύφωση της συναυλιακής παρουσίας των KollektivA για το 2015. Οι ίδιοι λένε ότι το Σάββατο 26/9 θα παρουσιάσουν ένα “κολλάζ από τις πιο δυνατές στιγμές τους”. Ταυτόχρονα θα είναι η τελευταία αμιγώς συναυλιακή τους παρουσία για φέτος, καθώς μετά ακολουθεί για το γκρουπ περίοδος προβών για την προετοιμασία της χοροθεατρικής-μουσικής παράστασης “Η Μπαλάντα της Φυλακής”, που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβρη.

Opening Acts: Sober On Tuxedos και Altera Vita

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, όπως και όλους τους φίλους των KollektivA, ότι η προγραμματισμένη συναυλία του συγκροτήματος για το Σάββατο 26/09 στο Βεάκειο ακυρώνεται.

 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει κλείσει από το Σάββατο 12/09, ενώ έχει δοθεί οδηγία στη Viva, από την εταιρεία παραγωγής, να επιστραφεί άμεσα το αντίτιμο των εισιτηρίων στους αγοραστές τους.

Οι επόμενες δραστηριότητες του σχήματος θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του www.kollektiva.net