Οι KAMP θα δώσουν ένα live στο Death Disco, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Lower Cut.

Οι KAMP σχηματίστηκαν το Χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.a. John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER. Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως απο το φάσμα των ακουσμάτων του Kamp, ενώ «τριγυρνούν» στο χώρο του alternative rock, με αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό.

To 2014 κυκλοφόρησε μέσω των iTunes το LP τους, με τίτλο “REAPPEAR”, χωρίς την υποστήριξη κάποιου label, σε παραγωγή του Γιάννη Καμπουρόπουλου. Το album περιλαμβάνει, εκτός απο τα 8 κομμάτια (7 πλήρη και ένα outro), ηχητικά soundscapes και clips, τα οποία δίνουν την αίσθηση της συνέχειας της δράσης μιας αφήγησης. Το εξώφυλλο του digi-LP επιμελήθηκε η Crosti.
Τον τελευταίο καιρό, και με νέο line-up, δουλεύουν επάνω σε νέο υλικό το οποίο και θα παρουσιάσουν ζωντανά.

Οι KAMP είναι:
John Kamp – lead vocals
Νίκος Κουτσοποδιώτης – guitars
Μιχάλης Ευδαίμων – bass
Αντώνης Δούνιας – drums

Τη βραδιά ανοίγουν οι Lower Cut που πριν καν καταλαγιάσει ο θόρυβος από την εξαιρετική τους εμφάνιση στα τέλη του περασμένου μήνα στο Death Disco, ανεβαίνουν ξανά στην ίδια σκηνή με υλικό από το… critically acclaimed “Off My Head” και ακόμη περισσότερα!