Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο! Πρόκειται για το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου, που πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους.Την άνοιξη του 2014 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες. Χάρη στην αφοσίωση και την άψογη παρουσία τους στη σκηνή, σύντομα βρέθηκαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο και μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων, ετοίμασαν το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ, σε μίξη και mastering του Χρήστου Μέγα. Στο ντεμπούτο τους, οι Kadinelia, μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων.

Με όχημα τις κιθάρες και το χρώμα της φωνής τους, την Τετάρτη 29 Ιουλίου το ντουέτο θα βρίσκεται στην Ταράτσα του Gazarte, για να μάς μεταφέρει σε ένα ταξίδι όπου το μοιρολόι εναλλάσσεται με το χιούμορ και η Ανατολή με τη Δύση!